2777
2789
عنوان

کیا چندساله خلط پشت حلق دارن😢❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا😢

خلط پشت حلق هم خطرناک نیست

درمان طب سنتی و خانگی هم داره

استرس خوب نیست، اینقدر به خودتون استرس ندید

اگه کاری از دستتون بر میاد انجام بدید در غیر این صورت وقتی همسرتون براشون مهم نیست شما هم نباید در این حد خودتون رو آزار بدید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خلط پشت حلق هم خطرناک نیستدرمان طب سنتی و خانگی هم دارهاسترس خوب نیست، اینقدر به خودتون استرس ندیداگ ...

عزیزم من الان باردارم 

خیلی استرس آینده بچه رو دارم

میترسم خیلی

حالم انقدر بده که حد نداره

عزیزم من الان باردارم خیلی استرس آینده بچه رو دارممیترسم خیلیحالم انقدر بده که حد نداره

سعی کنید استرس رو از خودتون دور کنید

مطمئن باشید که خلط پشت حلق راحت درمان میشه و اون چیزی که تو گوگل خوندید نیست

به خدا توکل کنید، ان شاءالله نی نی هم به سلامتی به دنیا ، بزرگ میشه ، موفقیت و خوشبختیش رو میبینید😍

به اتفاقا خوب فکر کنید

این جور وقتا که استرس میگیرید خودتون و فکرتون رو مشغول کار دیگه ای کنید. کارهایی که علاقه دارید و بهتون آرامش میده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
۳ ساله تو استرس و عذابم

عزیزم استرس اصلا خوب نیست

من برای شما نگران شدم 

دستور حکیم خیراندیش، برای رفع خلط سینه و سرفه ی خلطی:

دم نوش آویشن

سوپ پیاز فراوان

این دو تا رو تو برنامه ی غذایی همسرتون بذارید

عزیزم استرس اصلا خوب نیستمن برای شما نگران شدم

هعی خدا 

امروز جنسیت نینیم مشخص شد

بجای اینکه خوشحال باشم

چیزای وحشتناکی از آینده جلوچشمم تجسم شد 

خیلی حالم گرفتس

استرس شدید تری افتاده جونم

برای نی نی 😍

سوره ی مبارکه ی حجرات : حفظ جنین از سقط و آسیب ها

سوره ی مبارکه ی محمد : خوش اخلاق شدن فرزند

سوره ی مبارکه ی العصر : صبور شدن فرزند

سوره ی مبارکه ی یوسف : زیبارو شدن فرزند

سوره ی مبارکه ی انشقاق و ذاریات : راحتی زایمان 

هعی خدا امروز جنسیت نینیم مشخص شدبجای اینکه خوشحال باشمچیزای وحشتناکی از آینده جلوچشمم تجسم شد خیلی ...

چرا وحشتناک باشه،  نی نی هدیه ی خداست😍 قراره کلی روزای خوب با هم داشته باشید🥰 

دستای کوچولو و نرمش رو بگیرید و بزرگ ترین لذت دنیا یعنی حس مادری رو تجربه کنید

از حالا تمرین کنید که یک مادر قوی باشید

نی نی مامان قوی میخواد😍🥰

نگران باباشم😢

فقط به خاطر خلط پشت حلق؟