دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی من خودم اینقد پدرم بد بود تو فامیل پسرایه پیشرفت کرده فامیل با اینکه از همه ی دخترا بهتر بودم خاستگاری من نمیومدن خاستگاری اونی باباش بهتر بود میرفتن حقم داشتن🙂ولی همیشه یطوری تحقیر شدم
یجوری گفتی منم با ۱۹ سال سن ناراحت شدم تا حالا خواستگار نداشتم😂😭 بابا تازه اول زندگیمونههههههه، سخت نگیر🥲 به موقعش سرو کله آدم درست پیدا میشه که از قضا اون آدم درست ما رو با تموم کم و کاستی های خودمون و خانواده امون میپذیره و دوست داره
اره ، مامان من همیشه به بابام تذکر میده که دختر بزرگ داری حواست به رفتارات باشه چون بابام حواسش به رفتاراش نیسذ
منم بهشون حق میدم با وجود بابام نیان البته فامیلای بابام لنگه بابامن ، مامانم گفت محاله شمارو به اونا بدم ( حتی خواستگاری هم کردن )
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱