2777
2789
عنوان

عروسمون خیلی دلمو شکوند😭

228 بازدید | 9 پست

امشب از ته قلبم دعا کردم خدا  جواب عروسمونو بده با اینکه هیچوقت بهش بی احترامی نکردم ولی آزوقه‌ی عروسمون شد جون خانوادش اصلا براش کاری نکردن و کلا هیچی نداشت ما همیشه تمیز و شیک بودیم بغض عجیبی نسبت بهمون داشت از همون اولش،   با لینکه چقدر باهاش هم خوبیم و یکبار هم به روش هیچی رو نیاوردیم ، ولی سر هر چیز کوچیکی همیشه با من بد بود ولی امشب یه حرفایی در مورد من به پدر مادر و برادرم زد که گفتم من اینا رو نکردم که میگی ولی خدا بین من و تو شاهد انشالله روز به روز خوشبخت تر و خوشحال تر باشیولی واقعا قلبم شکسته برای قلب شکستم دعا کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دیگه هیچ...اگه پدرومادر و برادرت این همه مدت تورو نشناخته باشن و حرفای عروس و باورکنن😐

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

پدر مادرم که منو میشناسن بردارمم حرفای خانمش باور نکرد ولی پدر مادرم و خودمیخاطر زندگی برادرمون مقابلش کوتاه اومدیم ولی واگذارش کردم بخدا  همه میدونن خانمش دروغگو‌و حسود ولی چکار کنیم که بخاطر برادرمون همش ابرو دار می‌کنیم

عزیزم برای آرامشت دعامیکنممن همیشه فکرمیکردم خواهرشوهرا بدجنسن🥲وعروسامظلومن

مرسی عزیزم واقعا اینجور نیست نه همه ی عروسا بدن نه همه ی خواهر شوهرا  هر کس ذاتش بد باشه چه ربطی به عروس یا خواهر شوهر داره

مرسی عزیزم واقعا اینجور نیست نه همه ی عروسا بدن نه همه ی خواهر شوهرا هر کس ذاتش بد باشه چه ربطی به ...

اره عزیزم درست میگی الان دیگه شمام غصه نخور کاری که

شده حالابه بعدباهاش سرسنگین باش

اره عزیزم درست میگی الان دیگه شمام غصه نخور کاری کهشده حالابه بعدباهاش سرسنگین باش

اخه عادت ندارم منه خر همیشه  میبخشم چشمای داداشم میاد جلو چشمام که نابود میشم همش ما باید کوتاه بیاییم چیزی نگیم که نکنه خانمش سر برادرمون غر بزنه ولی تاکی اخه کسی که همیشه دنبال حرف باشه از ترک دیوار هم حرف در بیاره چه ارزشی داره