2777
2789
عنوان

دارم درد میکشم دارم نابود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 95 پست
وافعا حس میکنم بدنم تحمل این حجم از درد رو نداره

تحمل میکنی اما دیگ آدم سابق نمیشی این دردا بزرگت میکنن دلت از سنگ میکنن و عاقل ترت میکنن تا کمتر درد بکشی تا وقتی که دیگ بی حس بشی نسبت به هر دردی من چه شباییی که از شدت درد فک میکردم تا صب زنده نمونم اما موندم و الان بی حس شدم نسبت به هر دردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کنیم که قلب مون لطیفهشیله پیله نداریممگه دست خودمونه

متاسفه ما دختر خونگیا همینیم💔

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
الهییییایشالا خوب بشه و مشکل خاصی نباشه

خییییلی دلم میسوزه

صب تا شب کار میکنه

انقد به پدر و مادرش خوبی میکنه تمام کاراشونو میکنه

بخدا این حقش نیست

اصن من آشغال عالم ولی خدا به جوونی اون رحم کنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

برا چی طردت کرد؟چن سال باهم بودین

گفت ازت بدم میاد چند سال نبودیم من ۶ ماه ردش کراس داشتم کلی ترفند به کار بردم تا راضیش کردم باهم باشیم ی مدت بودیم باز گفت نه و طردم کرد

خدا شفا بده مشکلش چیه.؟ درمان میشه ؟

هعی خدا

متاسفانه یه بیماری گرفته که حتی رابطه داشتنم سخته

خیییییلی پسر پاکیه

ولی متاسفانه از استخر گرفته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

گفت ازت بدم میاد چند سال نبودیم من ۶ ماه ردش کراس داشتم کلی ترفند به کار بردم تا راضیش کردم باهم باش ...

ای بابا

خوبه چن سال نشد البته 

وگرنه مثل ماها رسما سکته میکردی خدایی نکرده💔

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️