2777
2789
عنوان

حاضرید بخاطر با مردچندین سال بزرگ‌تر از خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 61 پست
ببخشید یه سوالی ذهن و در گیر کنه اون خرجت میکنه ؟

هرسری میاد شاخه گل میاره برام 

یا دوروز پیش باهم بودیم تولدم گذشته بود این تونسته بود تازه بیاد چون راهمون دوره یکم بردتم برام کت و شلوار گرفت با گل 

یا میگه هرچی خواستی بگو یا پول 

ولی خودم نمیگم بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان متوجه نمیشی 

وقتی میشه ۴۰ سالت و‌ تو هنوز خس و حال جوونی داری اون میشه ۶۰ سالش و قرص فشار و چربی میخوره و کمرش رلست نمیشه دوست داره بمونه خونه حوصله مهمونی و سرو صدا نداره 

دوستاش میان با عروس و داماد و نوه هاشون شما هنوز بچه هات کوچیکن 

کم کم پول میره کنار مسائل دیگه خودشو نشون میده

متاسفانه یه جوی راه افتاده دختر پسرای الان فقط امروز رو میبینن فقط پول میبنن هیچ آینده نگری نیست.

حرف دیگران رو هم قبول نمیکنید البته اینم هست که سختتونه با همسن و‌سالای خودتون یه زندگی رو از پایه بسازید آماده و حاضر دلتون میخواد اونم باید برید سراغ پیر مرد.

از نظر علمی ثابت شده ثروتِ بیشتر فقط می‌تونه هشت درصد احساس رضایت از زندگی رو بیشتر کنه هر کسی که بخاطر پول بله بگه بعد ازدواج و یه کم زندگی کردن توی رفاه بیشتر ، تازه می‌فهمه این هشت درصد ارزششو نداشته 

منظورم از ثروت بیشتر دقیقا عبارت ثروت بیشتره 

بعضیا که ساعت خوابشون گذشته به این موضوع توجه کنن ، عین خنگا ریپلای نکنن فقر رو با ثروت مقایسه کنن با تشکر😁

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
هرسری میاد شاخه گل میاره برام یا دوروز پیش باهم بودیم تولدم گذشته بود این تونسته بود تازه بیاد چون ر ...

خب اون نمیگه این دختر از من ۱۸سال کوچیکتر هست وقتی این همه ازش کوچیکتر هستم براش باید خرج کنم حالا تو نباید بگی منم بهش نمیگم روم نمیشه چی بگم 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بخاطر پول ؟

هرگز 

چون زود میمیره و بیوه میشی و نهایتا اون پولارو خرج تراپیست میکنی 

من ترجیحم اینه که همسرم تقریبا همسن خودم باشه و همدیگه رو دوست داشته باشیم و باهم بتونیم از پس زندگی بر بیایم و کاری باشه و همیشه به فکرآیندش باشه 

نه اینکه پیر باشه و زود بمیره و نتونه باهام یه سفر بیاد و خرید بریم و ...

این زندگی از نظر من کسل کنندس

خب اون نمیگه این دختر از من ۱۸سال کوچیکتر هست وقتی این همه ازش کوچیکتر هستم براش باید خرج کنم حالا ت ...

نمیدونم 

چیزی نمیگم یا نمیگم چرا خرجم نمیکنه چون بهترین رستورانهاام میبره 

چی بگم اخه

خوشبخت بشی پس کامل چیزی که دنبالش بودی نیست 🥲

ممنون عزیزم

نە دیگە بە این واقعیت رسیدە بودم کە نیست 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
رمان زیاد خوندی😐

اتفاقا اهل رمان نیستم

فقط همیشەی خدا برام‌جذاب بودن،اصلا ربطی یە نوجوونی و‌اینام نداشت،الانم کە سی سالمە این نوع مردا از همە نوع پسری بیشتر برام‌جذابن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

پولدارترین آدم‌های دنیا حاضرند تمام پولشون رو بدن بدن برای یک سال جوون‌تر شدن. ارزش جوونی خیلی بیشتر از پول هست. زنی که با کسی ۱۵ سال بزرگ  از خودش عروسی کنه باید میانسالی که نیاز جنسی زن بالا هست تنها باشه.

باید اواخر میانسالی بشه پرستار سالمند.

باید در سالمندی بیوه باشه.

اینقدر پول مهمه؟

حالا تازه ابنا با فرض اینه که زمان حال مشکل نداشته باشند.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
رنگ لباسشم تصور کردی😂😂😂😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫چند سالته خداییش ؟؟تصوراتت منو یاد بچه های تازه ب سن ب ...

ارە😂😂

۳۰ سالمە 

دقیقا وقتی تایپ میکردم گفتم الان فکر میکنن نوجوون ۱۵  سالەم😂😂😂

بخاطر پول ؟هرگز چون زود میمیره و بیوه میشی و نهایتا اون پولارو خرج تراپیست میکنی من ترجیحم اینه که ه ...

مردن که جوون هم میمیره و بیوه شدن هم برای کسایی که به خاطر پول ازدواج کردن سخت نبست چون پولدار هم شدی با یه مرد پولدار تر ازدواج میکنی بعدش 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مردن که جوون هم میمیره و بیوه شدن هم برای کسایی که به خاطر پول ازدواج کردن سخت نبست چون پولدار هم شد ...

اومدیو نمرد 

اونوقت باید بشی پرستار سر خونه

اتفاقا همین تازگیا یه دختری که با یه مرد سن بالا ازدواج‌کرده بود بچه ها شو گذاشت خونه شوهرش فرار کرد بعدم درخواست طلاق فرستاد در خونه اقاهه الان تو سی و چند سالکی تازه فهمیده چکار کرده

طفلک بچه هاش 

مردن که جوون هم میمیره و بیوه شدن هم برای کسایی که به خاطر پول ازدواج کردن سخت نبست چون پولدار هم شد ...

پیرها خیلی بیشتر از جوون ها می‌ می‌رن

اگر اینو انکار می‌کنی یعنی ارتباطت با واقعیت رو از دست دادی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.