2777
2789
نه کی گفته قانون میده ب اون ؟ ببخشید میپرسم از کجا اوردین ؟ شوهرتون داده بوده؟ یا ارث بوده

قانون میگه کرایه اون سوییت که بهت داده خونه هم ک داده کرایه دوتا خونه هم ک میگیری بچه هم که دیگه از سن تکلیف گذشته

قانون میگه کرایه اون سوییت که بهت داده خونه هم ک داده کرایه دوتا خونه هم ک میگیری بچه هم که دیگه از ...

من متوجه نشدم خونه ها بنام شماست؟؟؟؟ یا مال اقاست کرایه ها میاد ب حسابتون ؟ 

❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کی گفته قانون میده ب اون ؟ ببخشید میپرسم از کجا اوردین ؟ شوهرتون داده بوده؟ یا ارث بوده

دادگاهای ایران قانون نداره عزیزم یبار خودش دستم گزفت برد دادگاه برا طلاق تو دادگاه گفتن بچه ک از سن ۱۸ سال گذشت دیگه خرجش با باباش نیس نون خودتم ک میده

من متوجه نشدم خونه ها بنام شماست؟؟؟؟ یا مال اقاست کرایه ها میاد ب حسابتون ؟

عزیزم یه خونه جای مهرم داده کرایش ۶ تومنه خودم میگیرم یه سوییتم بالای خونه ک به اسم شوهرم هس وخودمونم توش زندگی میکنیم بوده درستش کردم مبله دادم اجاره ماهی ۴ تومن

دادگاهای ایران قانون نداره عزیزم یبار خودش دستم گزفت برد دادگاه برا طلاق تو دادگاه گفتن بچه ک از سن ...

نفقه خانم با اقاست مگر اینکه اثبات کنه تمکین نمیکنید 

وگرنه وظیفشه برای شما 

راجب بچه ها اطلاع ندارم پسر تا۱۸سال میدونم اما دخترو نمیدونم تا۱۸ساله یا تا وقتی مجرده 

اما نفقه خودتون وظیفشه 

❤️❤️❤️
عزیزم یه خونه جای مهرم داده کرایش ۶ تومنه خودم میگیرم یه سوییتم بالای خونه ک به اسم شوهرم هس وخودمون ...

جای مهر داده یعنی بنام خودتونه یا زبونی گفته مهریته ؟ 

خب اون سوییت رو اجارشو میده شما ک خرج خونه کنی اون هیچ 

اما مهریه اگر بنام خودتونه میتونی خرج نکنی حق اعتراضم نداره 

اما اگه اونم بنامشه دقیقا می‌تونه بگه اون اجاره ها نفقه س 

❤️❤️❤️
جای مهر داده یعنی بنام خودتونه یا زبونی گفته مهریته ؟ خب اون سوییت رو اجارشو میده شما ک خرج خونه کنی ...

اره خب دوتاش روهم میشه ده تومن منم خرجم بالاس میگم جهاز میخرم وسایل خونه میخرم خرج دانشگاه دخترم میدم خرج خونه خودم مریضم خرج خودم میشه بنظرتون همه اینا با ده تومن شدنیه

جای مهر داده یعنی بنام خودتونه یا زبونی گفته مهریته ؟ خب اون سوییت رو اجارشو میده شما ک خرج خونه کنی ...

خونه رو زبونی گفته  مهریته ولی خب بگه دادمت دیگه نمیتونم زیرش بزنم بگم نه مال خودم بوده

اره خب دوتاش روهم میشه ده تومن منم خرجم بالاس میگم جهاز میخرم وسایل خونه میخرم خرج دانشگاه دخترم مید ...

من باشم همون ۴تومنو میدم خودش میگم خودت اداره کن مخارجو 

۶تومنم ک مهریه س حقی نداره طلب کنه اونو بکن پس انداز 

❤️❤️❤️
من باشم همون ۴تومنو میدم خودش میگم خودت اداره کن مخارجو ۶تومنم ک مهریه س حقی نداره طلب کنه اونو بکن ...

خب من برا دخترم دارم ماهی ۳ تومن میدم یه تونم خرج خودمه ک دکتر میرم بعدم میگم ک بدم خودش دیگه همینم میزاره جیبش به زور خرجی میده باز میشه همون با این سنم حوصله دادگاه پاسگاه ندارم ک فردا دخترم بخاد شوهر کنه بگن مادر پدرش طلاق گرفتن