دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه کی گفته قانون میده ب اون ؟ ببخشید میپرسم از کجا اوردین ؟ شوهرتون داده بوده؟ یا ارث بوده
دادگاهای ایران قانون نداره عزیزم یبار خودش دستم گزفت برد دادگاه برا طلاق تو دادگاه گفتن بچه ک از سن ۱۸ سال گذشت دیگه خرجش با باباش نیس نون خودتم ک میده
من متوجه نشدم خونه ها بنام شماست؟؟؟؟ یا مال اقاست کرایه ها میاد ب حسابتون ؟
عزیزم یه خونه جای مهرم داده کرایش ۶ تومنه خودم میگیرم یه سوییتم بالای خونه ک به اسم شوهرم هس وخودمونم توش زندگی میکنیم بوده درستش کردم مبله دادم اجاره ماهی ۴ تومن
البته ناگفته نماند شوهرم چندتا خونه داره ک همش با زحمت تلاش من خریده خودش که اصلا مغزش کار نمیکنه شم اقتصادی نداره همش بی پوله یا تو بورس میزاره یا خلاصه نابود میکنه
جای مهر داده یعنی بنام خودتونه یا زبونی گفته مهریته ؟ خب اون سوییت رو اجارشو میده شما ک خرج خونه کنی ...
اره خب دوتاش روهم میشه ده تومن منم خرجم بالاس میگم جهاز میخرم وسایل خونه میخرم خرج دانشگاه دخترم میدم خرج خونه خودم مریضم خرج خودم میشه بنظرتون همه اینا با ده تومن شدنیه