2777
2789
خب اگ زیاد این زرو میزنهبگو اوکی بعد برو اتاق درو ببند

میگم باید رو‌خودم کار کنم سکوت کنم چون سکوت کردنی نیم ساعت نکشیده میاد معذرت خواهی ولی منم حساسم دست خودم نیس انگار اتیش میگیرم با این حرفش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان تو ک باهوشی من شوهرم خرجی نمیده چکارش کنم یه خونه به اسمم هس کرایش ۶ تومنه یه سویتم هم طبقه بال ...

بنظر من سادگی شما تو همین بوده ک درامدتونو نشونش دادین و تا اونارو نفروشید و بهونه یه چیزی نگید ک تموم شد دست بردار نیست

میگم باید رو‌خودم کار کنم سکوت کنم چون سکوت کردنی نیم ساعت نکشیده میاد معذرت خواهی ولی منم حساسم دست ...

منم تازه به این مرحله از عرفان رسیدم

تادعوامون میشد جوش میاوردم ساکمو جمع میکردم میگفتم بچه برای تو من میرم.

ولی خب الان یساله دعوا هم ک میشه دایورتش میکنم دیگ

خب باز خوبه ک سکوت کنی میاد معذرت خواهی مال منکه حتی پشیمونم نیس از حرفش

دلم میخواد بچه دار بشم چندین ساله مشکل داشتیم خداروشکر حل شد دخالت خونوادش وابستگیش یا کلی مشکلات دیگمون حل شد 

الان دوس دارم بچه بیارم ولی بخاطر این اخلاقش باز دست نگ داشتم میترسم باز  بخاطر این حرکتش باز به قهر بگشه

منم تازه به این مرحله از عرفان رسیدمتادعوامون میشد جوش میاوردم ساکمو جمع میکردم میگفتم بچه برای تو م ...

مشکل اینه خونمون کوچیکه اگ بزرگ‌ بود میرفتم سرمو گرم میکردم بیرون هم برم حرف بزرگ‌تر میشه 

بنظر من سادگی شما تو همین بوده ک درامدتونو نشونش دادین و تا اونارو نفروشید و بهونه یه چیزی نگید ک تم ...

خب درامدم نشون دادنی نیس واضحه بعدم اونزمانم ک درامد نداشتم پول نمیداد در عذاب بودم مجبور شدم خودم برا خودم کاری کنم پولی دربیارم ولی الان حتی خرجی خوردخوراکم نمیده میگه با تون منم دختر دانشجو دارم جهاز میخاد ماشین میخاد همه اینا رو سر منه 

میگم من راحتم تو اگه ناراحتی میتونی بری

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

الان تو ک باهوشی من شوهرم خرجی نمیده چکارش کنم یه خونه به اسمم هس کرایش ۶ تومنه یه سویتم هم طبقه بال ...

مخارج خونه وظیفه ی مرده شما اصلا خرج نکن ، بگو بخر بیا کم‌کم بهش لیست بده هر شب بگو ی چیزو بخره 

اگر نکرد بگو خرج خونه با اقای خونه س عزیزم ب زبون بگیرش اگر فایده نداشت با ی وکیل مشورت کن راه درست و قانونیش رو بهت میگه 

من میگم کوتاه نیاین بهتون ظلم بشه 

ی زمانی من همین خرجی هم نداشتم شاغلم نبودم شوهر سابقمم فقط خرید خونه میکرد حتی ۱۰۰۰تومن ب خودم نمی‌داد چون خودم بد عادتش کرده بودم 

زنی ک خرج نداره واقعا ارج نداره حرفتی قدیمیا رو باید با طلا نوشت 

اگر وسعش میرسه از نظر مالی بنداز گردنش 

اگرم ن ک کمک خرجش باش 

پولای خودتو ببر طلا یا ساچمه نقره بخر پس انداز کن بگو برا ایندمونه 

❤️❤️❤️