2777
2789
هیچی اگر مجبور باشم‌بسازم صدا نمیدم مجبور نباشم پشت داشته باشم کارمند باشم بتونم از پس خودم بربیام ر ...

اگه چندین بار ترکش کرده باشی بخاطر این حرفش ولی درست نشده قصدش طلاق نیست فقط از روی عصبانیت بگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه میشه استفاده کرد از این جمله ولی اگ این حرفو بگی شاید دعوا بدتر اوج بگیره اینم باید در نظر گرف

ن بدتر نمیشه دعوا سکوت میکنه جوابی نداره بده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خودشو بیرون میکنم 😑 میگم اگه جدی هستی پس بذار بزنگم ۱۱۰ بیاد صورتجلسه کنه خودت بیرونم کردی ک نتونه ...

کلا عملگرا نباشه فقط در حد عصبانیت مثلا سکوت کنی نیم ساعت دیگ میاد معذرت خواهی ولی خانومه هم خیلی حساس باشه و قابل هضم نباشه حرفاش 

خوب باهوشی چند سالته

عزیزم این مشکل برا یکی پیش اومد خانمم گذاشت رفت قهر 

اقا هم برای اینکه نفقه نده رفت عدم تمکین گرفت 

وکیل گفته بود باید ۱۱۰زنگ میزدی ک صورتجلسه کنه بیرونت کرده 

من ۳۲سالمه

❤️❤️❤️
کلا عملگرا نباشه فقط در حد عصبانیت مثلا سکوت کنی نیم ساعت دیگ میاد معذرت خواهی ولی خانومه هم خیلی حس ...

ی بار اینکارو کنه اونم دیگه حواسش هست تو عصبانیت بیرون نکنه ی بار باید سفت وایساد حساب دست طرف بیاد 

مرگ ی بار شیون ی بار 

❤️❤️❤️
ی بار اینکارو کنه اونم دیگه حواسش هست تو عصبانیت بیرون نکنه ی بار باید سفت وایساد حساب دست طرف بیاد ...

حرف خوبیه ایول بهت 

این دفه گفت از خونه زدم بیرون رفتم ب خونوادش گفتم اونام خیلی جدی برخورد کردن باهاش نمیدونم جواب بده یا ن الان فکر میکنم میگم اگ تکرار کرد چیکار کنم 

عزیزم این مشکل برا یکی پیش اومد خانمم گذاشت رفت قهر اقا هم برای اینکه نفقه نده رفت عدم تمکین گرفت وک ...

الان تو ک باهوشی من شوهرم خرجی نمیده چکارش کنم یه خونه به اسمم هس کرایش ۶ تومنه یه سویتم هم طبقه بالام هس ک خودم مبله کردم دادم اجاره ۴ تومن کل مخارج زندگی رو انداخته رو دوشم بخاطر همین ده تومن