2777
2789

لاشیه؟ کنسله 😐

کتاب زنان زیرک ماهرت میکنه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا از ترفنداتو میگی؟🥲

من خیلی خودمو خوردکردن دوسال تمام خودم ب تنهایی رابطه میلردم جلو اون ن پیام میداد ن زنگ میزد من ولی برعکس اونقدری اینکارارو کردم ک دلباختم د

اینکارارو کنم پررو نمیشه؟خیلی مغروره

شاید برا هرکسی جواب نده 

ولی بعد ی مدت ک دیگه بریده بودم سرد شدم کناره گیری کردم خودمو با درس دانشگاه سرگرم کردم ب خود اومد اون هی میومد جلو

خبلی سخته درکت میکنم زنگ یا پیام دادی؟دردسترس نی؟

تو اموزشیه نیرو انتظامیه،ساعت پنج و نیم زنگ زد گفت بعد نماز زنگ میزنم معمولا بعد یع ساعت میاد،دیگ بعدش هر چی زنگ زدم جواب نداد گوشیشو موقع نماز خاموش میکنه بعدش که روشن هم کرد به من زنگ نزد دوبارع زنگ زدم دیدو از ساعت هفت تا هفت و بیست دقیقه مشغول بود دوبارع زنگ زدم دیگه مشغول نبود ولی زنگ نزد پیم هم دادم گفتم برو از این حرفا امروزم پیام دادم زنگم زدم جواب نداد نمیدونم چشهههه