2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 26 پست
والا خواهرشوهرم وشوهرن خیلی خوشگل .نمیدونم ب کی رفتن

منم مثل شمام البته خودمم خوشگلم

ولی کلا از ادمای زیبا خوشم میاد خیلی خوشحال میشم میبینمشون نمیدونم چرا😂عاشق زیبایی هایی ام که خدا افریده چه طبیعت باشه چه انسان ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا بچه ادم دلش میخواد ب خودش یا پدرش بره چرا ب عمه ش ک همه بااز بگن قشنگه شبیه عمش

مهم نیست شبیه کیه مهم اینه خوشگل باشه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
نمیزارم اما سفید توپر دماغ انگار عملهلب کوچیک بدون عمل زیبایی چشمای درشت و آبی و توسی ی رنگ قشنک

اگه خواهر شوهر این شکلی شه موقع بارداری همش نگاش میکنم بچم شبیهش بشه😭😂

کاربری دست دونفره

منم مثل شمام البته خودمم خوشگلمولی کلا از ادمای زیبا خوشم میاد خیلی خوشحال میشم میبینمشون نمیدونم چر ...

وای منم اینطوریم بخدا جذب خوشکلا میشم

اما اگه طرف خودشو بگیره و بی جنبه باشه دیگه بیخیالش میشم

اگه خواهر شوهر این شکلی شه موقع بارداری همش نگاش میکنم بچم شبیهش بشه😭😂

نگم از قشنگیش نگمممم زبان زد فامیل 

هرکس میبینتش بهش زل میزنه حالاا جالب اینجاست بدون یک عملل زیبایی بخدا بدون ارایش مث ماهه ارایشم میکنه ماه تر نیشه

چه اشکالی داره ژنتیکه دیگه به هر کسی میتونه بره من که میگم کاش شبیه عمش بشه والا چون خودم دماغمو عمل ...

اشکالش اینکه الان بچم این رنگیه🌚 چشمای ریز 

شوهر خواهرمم دماغ عقابی وحشتناک که عملش کرد ولی خوب نشد 

الهی بمیرم بم میگه مامان من چرا شبیه تو نیستم 

چرا من اینقد سیاهم چرا اینقد مو داره دستام مو ب چه درد میخوره 

نگم از قشنگیش نگمممم زبان زد فامیل هرکس میبینتش بهش زل میزنه حالاا جالب اینجاست بدون یک عملل زیبایی ...

اوههههههه اینجوری که میگی خیلی دافههههه🌚

هرکسی زیبایی های خودشو داره عشقم وای من کاش شبیه خواهر شوهرت بودم😂

داداش شبیه خودش نداره؟😞😂

کاربری دست دونفره

اشکالش اینکه الان بچم این رنگیه🌚 چشمای ریز شوهر خواهرمم دماغ عقابی وحشتناک که عملش کرد ولی خوب نشد ...

عزیزم باید بهش بگی که خودشو دوست داشته باشه تو هر شرایطی بهش یاد آوری کن که خوشگله نذار بچه بی اعتماد به نفس بزرگ شده نذار خودشو مقایسه کنه با بقیه

کاربری دست دونفره