2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم🙋🏻‍♀️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 295 پست
مرسی عزیزم😘

0010 این کاربر بهت گفته بود زشتی😐؟ تو کجات زشته خیلی خوشگلی که🥲

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خب باید انتقاد پذیرم باشی بزار حالا که رکی من بزارم بگو تمام ایرادامو

ول کن الان ناراحت میشی کاسته های.  داغ تر از آشم میان وسط🤤

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
باشه حداقل به جوری نظر بده آدم خندش نگیره به هرحال من قصد ناراحت کردنتو نداشتم فقط نظرمو. دادم ناراح ...

من هربار رسیدم هر تاپیکی شما عکستو برداشته بودی دیر رسیده بودم

الان میذاری؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
باشه حداقل به جوری نظر بده آدم خندش نگیره به هرحال من قصد ناراحت کردنتو نداشتم فقط نظرمو. دادم ناراح ...

تو خندت گرفته به من ربطی نداره چون دوتا ادم بهت گفتن30سالته الان که من 45بهت میخوره برت خورده بهت و ناراحت شدی اخییی الهیی برو اب بخور بشوره ببره پایین شب خوش

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

نگفتم زشته گفتم خیلی معمولیه نظرم همینه به چشم تو خوشگل به چشم من معمولی زیبایی سلیقه آیی حتما اینم قبول نداری

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من به نظر خودم معمولی و خوب هستم 

ولی تا به حال هیچ احدی بهم نگفته بود زیر معمولی🤣

حالا شوهرم میگه مثل تو در دنیا زیبا وجود نداره😃که البته چون خیلی عشقولانه هست اغراق میکنه 

ولی کلا اعتماد به نفسی خوبی بهم میده همیشه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

اسی تو هم اگه میتونی یکبار دیگه عکستو بذار

بگو‌

ببین سلیقه ایه من چهره طبیعی رو بیشتر میپسندم 

به نظرم عمل زیبایی در حد عمل بینی (فرم طبیعی) و یا عمل فک برای اونا که مشکل فک دارن یا ارتودنسی و بوتاکس اوکیه

ولی با بقیه عمل ها مخالفم و این نظر منه

کسایی رو دیدم خودشون خیلی کار زیبایی رو صورت و هیکلشون انجام دادن و هر کی که عمل و ژل نداره میگن حتما پول نداشته وگرنه عمل میکرد با اینکه طرف اصلا عمل لازم نداره!

یعنی میخوام بگم سلیقه آدم ها فرق داره یه عده عملی پسندن یه عده ساده پسند

و اما نظرم در مورد شما:

عکسا واضح نبودن

به نظرم قد و هیکلت متناسب بود

چهرتون هم ژل گونه و ژل لب و پشت پلک غیر طبیعی کشیده که به نظر میاد یا عمل پلک انجام دادین یا لیفت شقیقه و کاشت مژه و لیفت ابرو(بینیتون رو یادم رفت دقت کنم) همون احساس عملی بودن رو بهم داد که سلیقه من نیست

اون دوستانی که بهتون گفتن خوشگل احتمالا عملی پسند بودن

و مهم نظر خودتونه قرار نیست مورد پسند همه باشین

من دلم نمیخواد دل کسی رو بابت نظرم در مورد قیافش بشکونم❤

من به نظر خودم معمولی و خوب هستم ولی تا به حال هیچ احدی بهم نگفته بود زیر معمولی🤣حالا شوهرم میگه مث ...

ول کن به نظر این همه زشتن فقط خودش خوشگله

من به نظر خودم معمولی و خوب هستم ولی تا به حال هیچ احدی بهم نگفته بود زیر معمولی🤣حالا شوهرم میگه مث ...

شما رو یکبار دیدم یادم نمیاد ولی چهرتونو فقط از کاربری میدونم دیدم 

اگه میتونی عکستو بذار