2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم🙋🏻‍♀️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 294 پست
عزیزم گفتم که اگر درباره صورت نظر میخواست باید عکس صورت میزاشت چون من‌عکسو دیدم چیزی که نظرمو جلب کر ...

خوب خیلیا الان اضافه وزن دارن با اینکه مجردن یا ازدواج کردن بازم اضافه وزن دارن :/شما هم بهتره بری لاغر کنی 😊

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

عزیزم گفتم که اگر درباره صورت نظر میخواست باید عکس صورت میزاشت چون من‌عکسو دیدم چیزی که نظرمو جلب کر ...

خب اگه اینطوره باید راجب پرده و قالی خونش هم نظر بدیم

چون تو عکس افتاده!

منطق حرفت اینطور بود

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه این عکس رو دیدن اما فقط شما هیکل رو نظر دادی

دوس داره اضافه وزن داشته باشه به کسی چه

یعنی شما کسی رو اطرافت ببینی چاق باشه یا کوتاه باشه نظر هم نخواد عیبشو تو صورتش میزنی؟

خوب خیلیا الان اضافه وزن دارن با اینکه مجردن یا ازدواج کردن بازم اضافه وزن دارن :/شما هم بهتره بری ل ...

عزیزم ناراحت نشو

ایشون تو یه تاپیکی هم چون به استارتر گفتم خیلی خشگل ناراحت شد

گفت چون خودت قیافه نداری به نظرت خشگله😃

بعد جالب اینجاست که عکس خودش هم دیدم🤣🤣🤣😐😐😐

اعتماد به نفس بعضیا جالبه واقعا

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
[QUOTE=362659661]من چهرمو گفتم و گبتم چه وایبی ازم میگیرین 😊 [/QUO خب اکر به چهره شما باید فقط عکس ...

ببخشید دیگه من خواستم اون عکسو بزارم مشکلش چیه؟چون قدی گذاشتم؟؟؟ خدایا عجب به چیزای چرتی گیر میدین شماها😐

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

عزیزم ناراحت نشوایشون تو یه تاپیکی هم چون به استارتر گفتم خیلی خشگل ناراحت شدگفت چون خودت قیافه ندار ...

اخه میدونی میگه من با یه بچه اضافه وزن دارم  خوب منم چیکار کنم ژنیکیه اینا بخدا من ابم میخورم چاق میشم 😕

خوب خیلیا الان اضافه وزن دارن با اینکه مجردن یا ازدواج کردن بازم اضافه وزن دارن :/شما هم بهتره بری ل ...

عزیزم من قدم بلنده اضافه وزنم اصلا به چشم نمیاد جز تو قسمت پایین شکم که کاریش نمیشه کرد برا سزارین هست فقط باید ابدو کرد 

من خیلی بی قصد و قرض نطرمو گفتم اعتقاد دارم کسی که عکس میزاره باید جنبه شنیدن هر نظری حتی مخالف رو داشته باشه اما شما انگار ناراحت شدی اندفعه نظر درباره چهره میخواستی فقط از چهرت عکس بدار تا فقط درباره اون نظر بدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همه این عکس رو دیدن اما فقط شما هیکل رو نظر دادیدوس داره اضافه وزن داشته باشه به کسی چهیعنی شما کسی ...

به نظرم اینا عیب نیس قد کوتاهه خوب این دست خودم نیست ولی اصافه وزنم ژنتیکیه من ابم بخورم چاق میشم یا اگه استرس و ناراحت بشمم وضعیت همینه  🙂

اخه میدونی میگه من با یه بچه اضافه وزن دارم خوب منم چیکار کنم ژنیکیه اینا بخدا من ابم میخورم چاق می ...

عزیزم حرف آدم هایی امثال ایشون از این گوش در کن از اون گوش دروازه

جالب اینجاست استارتر اون تاپیک واقعا زیبا و بدون نقص بودایشون چهره هایی با چند کیلو ژل میپسندن ظاهرا ...

پس از این به بعد به همه میگم زشت

اینجوری یعنی خودم خیلی خوشگلم که هیچکیو خوشکل نمیبینم😐💔

جالب اینجاست استارتر اون تاپیک واقعا زیبا و بدون نقص بودایشون چهره هایی با چند کیلو ژل میپسندن ظاهرا ...

تو همون کاربره هستی که پسرت موهاش فر بود

و همیشه عکس شوهرت رو خودت رو میذاشتی؟ خیلی خوشکل بودی؟

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

عزیزم ناراحت نشوایشون تو یه تاپیکی هم چون به استارتر گفتم خیلی خشگل ناراحت شدگفت چون خودت قیافه ندار ...

تعریف های که ازم شده چه اینجا چه بیرون گویا همه چیز هست با شما هم حرفی ندارم خداروشکر همه میشناسنت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پس از این به بعد به همه میگم زشتاینجوری یعنی خودم خیلی خوشگلم که هیچکیو خوشکل نمیبینم😐💔

🤣🤣🤣🤣واقعا حرف جالبی بود

چون اون به نظرم خشگل بود پس من‌زشتم😐😐😐🤣🤣🤣