2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم🙋🏻‍♀️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 294 پست
چهره گفته نه ظاهر

به هرحال چیزی که به چشم من اومد اضافه وزن ایشون بود الکی هم دوست ندارم از کسی تعریف کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قد و هیکل جزو همون ظاهر هست

خب نگف نظر بدین کل ظاهرمو 

گف فقط،چهرم وگرنه تپل و قد کوتاه بودن عیب نیست خیلیم بامزس

بعدم ظاهرش رو خدا افریده به این نازی

دست خودشه؟

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهره ت مهربونه و احساس میکنم یه شیطنت شیرینی هم داری خوشم اومد ازت حس خوبی گرفتم یاد یکی دوستانم افت ...

18سالمه😂😐

مرسی عشقم انشاالله همیشه سلامت باشی♥🙏🏻

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

خیلی بانمک خوشگلی ۱۸ و ۱۹ میخوره بهتعکس نامزدت کو

مرسی عکس نامزدمو نداشتم همه بالای 20گفتن که😂🙄

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

[QUOTE=362659661]من چهرمو گفتم و گبتم چه وایبی ازم میگیرین 😊 [/QUO خب اکر به چهره شما باید فقط عکس صورتت میزاشتی نه یا عکس کامل قدی اونطوری جور دیگه می‌شد نظر داد اصلا اندام هم به چشم نمیومد امیدوارم ناراحت نشی من حقیقت رو گفتم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به هرحال چیزی که به چشم من اومد اضافه وزن ایشون بود الکی هم دوست ندارم از کسی تعریف کنم

چهرهش اگه بد بود میگفتی که الکی تعریف نکرده باشی

ولی وقتی از قد و هیکل نظر نخواسته لازم نیست نظر بدیم لابد

ماهم نگفتیم الکی تعریف کن 🫥

نه عزیزم هم سن خودمی مشخصه که

نمیدونم دیگه گفت 25سالته یکی گفت 27سالته😂🤷🏻‍♀️نظرشون محترمه البته من مشکلی ندارم پیش میاد 

خب نگف نظر بدین کل ظاهرمو گف فقط،چهرم وگرنه تپل و قد کوتاه بودن عیب نیست خیلیم بامزسبعدم ظاهرش رو خد ...

عزیزم گفتم که اگر درباره صورت نظر میخواست باید عکس صورت میزاشت چون من‌عکسو دیدم چیزی که نظرمو جلب کرد این بود 

بعدم قد دست خود آدم نبست اما اضافه وزن به اراده خود آدم هست منم اضافه وزن دارم اما بعد یه بچه 

چهرهش اگه بد بود میگفتی که الکی تعریف نکرده باشیولی وقتی از قد و هیکل نظر نخواسته لازم نیست نظر بدیم ...

چهره نظر میخواست فقط. عکس چهره میزاشت نحوه عکس گذاشتنم به خوش.  ربط داره نظر منم به خودم ربط. داره اگر قرار فقط به تعریف کردن همون اول عنوان کنن که فقط تعریف کنید