2777
2789
عنوان

پس انداز ماهانه تون چقدره

155 بازدید | 22 پست

۱۸ تومن دریافتیمونه. با دو تا بچه . خونه داریم به اسم خودمون نیست ولی اجاره نمیدیم. چقدر باید ماهانه پس انداز کنیم. و چه مدلی پس انداز کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی با این مقدار حقوق و دوتا بچه و هزینه خورد و خوراک و اینا اصلا چیزی برای پس انداز باقی میمونه؟

مگه اینکه همسرت وقتی بهت خرجی خودتو میده بری باهاش طلا دست دو بخری(اگه روی خرجیت واسه خرید خونه حساب نمیکنید البته)

برای پس انداز که قانونی وجود نداره چون باید پولی بمونه که پس اندازش بشه کرد (منظورم پس انداز طولانی مدته که باهاش سرمایه گذاری کنی یا اصلا بهش دست نزنی). اما برای مبادا من به حساب دیگه دارم که مثلا لازم داشته باشم یا کم بیارم توش پول هست و میتونم بهش دست بزنم و تو اون همیشه چهار برابر حقوق ماهانه ام پول دارم.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

هیچی هرچقدر اضافه موند حتی ۱ ملیون ببرید بدید طلا دسته دوم بخرید