2777
2789
عنوان

آی هوار از دست وسواس مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
برای سردی مغز چیکار کردین که خوب شدین؟

طبع بدن. خیلی ناثیر داره این طب سنتی های خوب میدونن .

ولی برای من غلبه. سردی تو کل بدنم بود مصرف. سردیجاتم و ب حدااقل رسوندم  و گرمیجات رو بالا بردم اگر سردی استفاده کردم. کنارش حتما گرمی خوردم. بعد ماهی خرما گردو 

کنار پنیر گدرو سیاه دانه. روزی ی خاشق چایخوری عسل و سیاه دانه. غذاهام خورشتام. ادویه میریزم. ماری دارچین. .حتی توی چای. تا کم کم. اوکی شد 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

ببخشید خوابم میاد همش غلط املایی شد 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا مثل توام سوره ی بقره ام گوش میدم من اینجوری شدم که یهو بعد ۱ هفته گوش دادن همش بالا میاورد ...

چرا ادامه ندادی دختررر 

یکم تحمل میکردی همه جی خوب میشد 

من امشب شب اولم بود چنان خواب وحشتناکی دیدم که دیگه جرئت نمیکنم بخوابم 

نمیدونم تلقین کردم یا واقعی بود 

خواب جن دیدم فقط سیاهی و تیرگی بود و صدای وحشتناکش از درون وجودم بلند میشد 

انگار توی خودم بود و از توی من صدا میداد یادآوریش هم اذیتم میکنه انگار دور گلومو گرفته بود 😭

از ترس فقط دنبال ذکر میگشتم اون لحظه جیزی یادم نمیومد فقط میگفتم یا حسین 

یهو لاحول ولا قوه الا بالله اومد رو زبونم همونو گفتم و دست کردم تو چشمام تا بتونم بیدار بشم 

چند مورد بالا گفتم. اگر دوست داشتین انجام بدین .از نظر مزاج هم برسی. بشید خوبه. چون سردی مغز باعث تش ...

ممنون عزیزم 

امشب با خوابی که دیدم دیگه جرئت نمیکنم بخوابم 

بقره رو بمیرم هم ادامه میدم ولی از ترس دیگه نمیخوابم 

یا حسین 

صداش عین شپیور اسرافیل بود 

همش دود و تیرگی بود 

دور گردنم رو گرفته بود 

صداش از تو درون خودم بالا میومد 

انگار که رفته بود تو من  نمیدونم دقیق ولی دورم پیچیده شده بود ... بازم نمیدونم شاید تلقین کردم که همچین خوابی دیدم

ممنون عزیزم امشب با خوابی که دیدم دیگه جرئت نمیکنم بخوابم بقره رو بمیرم هم ادامه میدم ولی از ترس دیگ ...

عزیزم‌ ان شالله که خیرو عافیت بوده. خوابتون. من والا تاحالذ راجب سوره بقره تحقیقی نکردم. جدای ازین که تک تک ایه ها  نور هست. هر ایه ایم. اثراتی داره مثلا وان یکاد برای چشم زخم و....من اینجا خوندم که. برای دفع اجنه بقره خوبه  شاید خوابتون هم نشان از دورشدن اونها داشته نمیدونم. 

حدیث کسا. بزارید هنگام خواب. با صدای یک. پخش بشه. همون طور که. تو معنی خود حدیث هم هست. تازمانی که دعا پخش میشه. همه شیاطین دور. و فرشته ها فوج فوج ب اون محل هجوم میارن و ذکر میگن. بخاطر همین حتی بعد از پایان دعا. انرژی مثبت اون همه فرشته و ذکر تو. خونه تا مدتها باقی هس. 

میتونید اگه بالای. تختتون. جادارید ی قران کوچیک بالا سرتون بزارید. (زیر سر نها. خدا نکرده. بی حرمتی ب قرانه )ان شالله که ارامش. نصیب روز و شبتون باشه 

عزیزم‌ ان شالله که خیرو عافیت بوده. خوابتون. من والا تاحالذ راجب سوره بقره تحقیقی نکردم. جدای ازین ک ...

قربونت برم چشم 

قرآن از بچگی که بابام فوت شده یه شب نبود که بالا سرم نباشه 

ولی حدیث کسا رد هم چشم

من خودم وقتی حالم خیلی بده شروع میکنم صلوات گفتن برا سلامتی امام زمان.  (امام. بخاطر ناراحتی یا بیماری شیعیانشون. دچار ناراحتی و بیماری میشن. برای همین وقتی برای سلامتی امام. صلوات یا صدقه میدیم. انرژیش ب خود ادم برمیگیرده. و از طرفی. ان شالله که ایشون هم برای ما شیعه های کمترین. ی دعایی بکنن و ارامش بهمون برسه

قربونت برم چشم قرآن از بچگی که بابام فوت شده یه شب نبود که بالا سرم نباشه ولی حدیث کسا رد هم چشم

چشمتون بی بلا باشه. عزیزم. 

خدا پدرتونم بیامرزه. روحشون قرین رحمت الهی باشه. 

روزی ۵۰۰ صلوات برا آقا میفرستم کاش قابل بدونه و بپذیره ازم

قبول باشه. حتما که هست. خیلی مهربونن 🥹🥹

التماس دعا