2777
2789
عنوان

آی هوار از دست وسواس مریضی

144 بازدید | 27 پست

خانوما سلام شبتون بخیر 

اینجا کسی هست که وسواس مریضی داشته باشه؟ یا خوب شده باشه؟ من دارم کم کم خُل میشم🥺💔 من خیلی زندگی سرشار از استرس و تنشی داشتم و دارم خیلی زیاد الان چندین ماهه وسواس مریضی گرفتم همش میرم دکتر سونو گرافی میدم چکاپ دادم هرچی دکتره بگید رفتم دکتر مغز اعصاب اجازه ام آر آی نداد اصلا هرچی اصرار کردم گفت پاشو برو بیرون بچه وقت منم نگیر همش میگم کاش ام آر آی میدادم که خیالم راحت شه هیچی تو سر و گردن و کمرم نیست  الان یکم که راه میرم پای سمت راستم تیر خفیف میکشه همش میگم نکنه چیزی تو سرمه یا غده تو کمرمه 😭 جراتم ندارم دیگه به خانواده بگم از بس منو دکتر بردن ..مامانم و داداشم میگن رد دادی دیگه همش انرژی منفی داری ولی به خدا دست خودم نیست زیر نظر دکتر اعصاب و روانم هستم دارو داده ولی بهم نمیسازه دارو های اعصاب خودمو سپردم به خدا و کلی نذر و نیاز قرآن که از سرم بیافته  چند ماه پیش یکی به مامانم گفتش دعا گرفتن برای بچت ماام دادیم سر کتاب باز کردن که تایید کرد و گفت بله دعا گرفتن برای دخترتون باید باطل بشه مامانمم انجام داد ولی تاثیری نداشت و منم توبه کردم که دیگه سمت دعا نرم خواهرانه راهنماییم کنید اگه کمکم کنه مشاره هاتون تا عمر دارم دعاتون میکنم به خدا سنی ندارم همش ۲۵ سالمه دارم روانی میشم  

منم ۲۰ سالمه 

دو بار روانپزشک عوض کردم داروها تاثیری نداشتن 

چند بار مشاور رفتم 

مامانم به زور برد منو پیش دعانویس 

۳ تا دعانویس مختلف رفت هیچکدوم تاثیری نداشت 

به من گفتن چشم بد و این داستانا...

حالا به هرحال هیچ راهی روم جواب نیست و واقعا داغونم شب و روز کارم گریه است 

مثلا همین الان یه خانم گفت بچش تشنجیه من به خودم گرفتم که وای نکنه من تشنج کنم 

ولی از امشب شروع کردم سوره بقره گوش بدم 

قبل خواب گوش دادم و خوابیدم خواب بد دیدم و پاشدم اومدم اینجا دارم میچرخم جرئت نمیکنم بخوابم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم راهکار خوبیه یا نه ولی هر وقت فکر وسواس بیماری زد به سرت بگو بی خیااال نهایتش مریض میشم میمیرم تهش مردنه 

چند بار که این فکر رو سرکوب کردی و بی توجه بودی شاید از سرت بیفته 

البته دور از جونت و انشالا عمر طولانی داشته باشی گلم

مدام تکرار کن یه مدت ببین چیی میشه 

ترس از بیماری باید بریزه نه که فرار کنی ازش

اول اینکه. ب این فک کن که سلامتی نعمت خداست. شکر نعمت نعمتت افزون کند. پس بابتش شاکر باش.

دوم اینکه جان دلم اول ک چیزی نیس چون اگر خدای نکرده چیزی بود وغده مده ای درکار بود. طی ازمایشات و چکاب ها. بخاطر وجود یسری مسایل تو خون یا تغییرات انزیمی و هورمونی و..حداقل ی چیز کوچولوی مشکوکی رویت میشد که نشده ب لطف خدا 

سوم برای. باطل کردن دعاو طلسم ایت الله بهجت توصیه کردن این کارا و انجام بدین 

‌.خون ن. روزانه قران ۵۰ ایه. اگر هم نشد حداقل پنج ایه 

خوندن چهارقل وان یکاد (داشتنش تو خونه یا اتاق )

آیه الکرسی پخش کردن اذان. در خانه

همرا داشتن قران کوچیک. 

چهارم. از اثرات حدیث کسا. قافل نشید ب هیچ عنوان  هرروز حتی شده با صدای یک. بزاری. تو خونه پخش بشه .

پنجم صدقه ب نیت سلامتی امام زمان. و صلوات و استغفار 

همه این موارد اخر اگر طلسمی باشه نابود. اگر هم نباشه حداقل کاری که میکنه بالابردن ارامش درونی شما خواهد بود 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
منم ۲۰ سالمه دو بار روانپزشک عوض کردم داروها تاثیری نداشتن چند بار مشاور رفتم مامانم به زور برد منو ...

منم دقیقا مثل توام سوره ی بقره ام گوش میدم من اینجوری شدم که یهو بعد ۱ هفته گوش دادن همش بالا میاوردم ترسیدم دیگه گوش نکردم بعد گفتم ربطی به سوره بقره ی نداشته من لابد سرطان معده گرفتم که میارم بالا میگن اگه اینجوری شدین دعا دارین 

راسی افکار وسواس گونه از سردی مغز هم. نشات میگیره. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
نمی دونم راهکار خوبیه یا نه ولی هر وقت فکر وسواس بیماری زد به سرت بگو بی خیااال نهایتش مریض میشم میم ...

به خدا این راهم انجام دادم ولی لعنتی عین کنه چسبیده به مغزم

اول اینکه. ب این فک کن که سلامتی نعمت خداست. شکر نعمت نعمتت افزون کند. پس بابتش شاکر باش.دوم اینکه ج ...

همشونو انجام دادم و میدم الان تو ختم سوره ی حشر هستم 

همش میگم خدایا خودمو سپردم بهت تو کمکم کن 

منم دقیقا مثل توام سوره ی بقره ام گوش میدم من اینجوری شدم که یهو بعد ۱ هفته گوش دادن همش بالا میاورد ...

شیطان با وسوسه هاشو دگیر کردن ذخن شما ب بیماری  داره. عمرتون رو. بیهوده تلف میکنه. 

پس وقتی مسیر درستی رو انتخاب میکنید مدام سنگ میندازه جلوتون .تا شمارو ازون مسیر دور کنه  

همشونو انجام دادم و میدم الان تو ختم سوره ی حشر هستم همش میگم خدایا خودمو سپردم بهت تو کمکم کن

کار خوبی میکنید. تکرار این. چند تا کار مطمین باشید موثر خواهد بود. و اینم بدونید که. هیچ کدوم جای گزین دیگری نیست. یعنی. حدیث کسا جای خودش سوره حشر جای خودش 

منم ۲۰ سالمه دو بار روانپزشک عوض کردم داروها تاثیری نداشتن چند بار مشاور رفتم مامانم به زور برد منو ...

چند مورد بالا گفتم. اگر دوست داشتین انجام بدین .

از نظر مزاج هم برسی. بشید خوبه. چون سردی مغز باعث تشدید افکار منفی میشه. (تجربه داشتم که میگم )