2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق مهمونی های یلدا بودم

الان دیگه واقعا نه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ول کن بابا یلدا چیه دیگه 

من اصلا اعتقادی ب این مراسمای مسخره ک هزززار تا حرف و حدیثم اخر توش در میاد ندارم ... 

اگر هم دورهمی باشه خوبه اعضا همههه دلشون شاد باشه 

بنظر من این رسم و رسونا دیگه منسوخ شده

اما این بدهاگ بچه داری برای شوهر بچهات سفره بچین تو زن اون زندگیی تو مدل تو عوض کنمادر پدرت و خانواد ...

من سفره هفت‌سینم نمی‌ندازم عزیزم. کلا از این چرت و پرتا خوشم نمیاد. فقط زحمت داره برا ما خانم‌ها و خرج داره برا آقایون. 

بحث یلدا که کلا جداست. علاوه بر اون هزینه و زحمت مسائل دیگه هم این وسط هست که کلا قبولش ندارم. فکر کن برا تولد خدای خورشید جشن بگیری. ته شیطان‌پرستی. درسته خیلیا اصلا اطلاع ندارن و قبولشم ندارن. ولی منی که تحقیق کردم و اطلاع دارم زورم میاد کاری در این زمینه انجام بدم. 

ماهم امسال یلدا نداریم مامانم نیست ک دور هم جمع مون کنه برامون غذاهای رنگارنگ بپزه ناز مونو بکشه من دو ماهه بی کسم دو ماهه تلفنم زنگ نمیخوره دلسوز ندارم ... عی خدا بی مادری خیلی سخته

بابا الان خیلی مسخره بازی شده برای چشم هم چشمی جایی میرن انگارمن یادمه چند سال پیش ک انقد تجملات نبو ...

من اصلا تجملاتو دوست ندارم دلم فقط یه خانواده میخواست که شب یلدا کنارم باشن‌که اونم ندارم.