2777
2789
عنوان

کاش میشد بیام خونه هاتون ی شب بمونم 😍🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 90 پست
بفرماااایید😍

قربونت یرمم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا خونه ما قدمت رو چشم❤❤خونمون ویلاییه و یه باغچه ی با صفا هم داریم😍😍

قربون محبتت  کدوم شهری

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بیا خونه ما قدمت رو چشم❤❤خونمون ویلاییه و یه باغچه ی با صفا هم داریم😍😍

قربون محبتت  کدوم شهری

بیا بخواب فقط قول بده صبح زود پا نشی رخت خوابتم منتظر صبحونه بشینی. باید تا ظهر بخوابی از مهمون سحر ...

جدا از اینکه از مهمون سحرخیز بدم میاد، از صاحب خونه سحرخیز هم بدم میاد😂😂😂 فکر کن خوابیدی ولی صاحب خونه بیدارههههه

🤍.
فدات گلماصفهانم

عزیزم من بوشهرم حیف دوریم خواهری من چون شهر غریب دوز از خانوادمم بیشتر هوس میکنم برم جایی چون رفیق باز نیستم تنهام

آره همون دختر یاسوجی ک امشب همه دربارش تاپیک میزدن کنجکاو شدم رفتم کلیپش دانلود کردم🥴🥴🥴

برم ببینم بیشتر استرسی شم😬

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
😂😂من انقد یجا معذبم فقط میخام بگذره برم تو اتاق خودم

من التماس ننه بابام میکنم که میریم مهمونی شهر دیگه شب همونجا بمونیم😂😂😂😂 خوشم میاددد خیلیییییی

مخصوصا اون مکالمه قبل از خواب با صاحب خونه😂🙂‍↔️

🤍.