2777
2789
عنوان

خیلی دارم اذیت میشم چکار کنم😭

201 بازدید | 18 پست

امشب ب شوهرم گفتم ک میدونم با همکارت چت میکنی پنهانی    اونم گفت تو عقلت نمیرسه رابطه ما در حد رابطه همکاریه  بازم من شدم مقصر دروغ میگه چکار کنم دلم میخاد بمیرم کاشکی بهش نگفته بودم  دارم دق میکنم نمیتونم دردمو ب کسی بگم      

سرحرفت بمون هرچقدرم بگه دروغ میگی بگو مدرک دارم خفه شو

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل از خو ما خانمهاست چرا وقتی فهمیدی خشتک ش را نکشیدی رو سرش

من وقتی فهمیدم آنچنان بلایی سرش آوردم ک چپ و راست می‌گفت گه خوردم میگفتم اونا ک خوردی ولی من پدرتو در میارم و آنچنان پدری ازش درآوردم و بعد ۳سال هنوز ولش نکردم 

باید تو طلبکار باشی و پرو و سلیطه تا ادامه نده

همه مردا در کل مثل همن ولی نوع کاری ک می کنن فرق داره کلا تو هر شرایطی وقتی خودش مقصره و ناراحتت کرده دست پیش میگیره و کاسه داغ تر از آش میشه 

والا بنظرم بزن ب بیخیالی و بگو ب درک میدونم سخته  وقتی نمی تونیم حلش کنیم باید بیخیال باشیم و بسپاریم ب کسی ک حواسش به مو ب موی زندگی ما هست... 

این روزا را برای روز مبادا جبران میکنه... 

مشکل از خو ما خانمهاست چرا وقتی فهمیدی خشتک ش را نکشیدی رو سرشمن وقتی فهمیدم آنچنان بلایی سرش آوردم ...

من نمیتونم    بی عرضه تر از این حرفام   امشبم ک گفتم میگم چ غلطی کردم کاش نگفته بودم