2777
2789
عنوان

روزی یه لیوان اب میخورم

606 بازدید | 35 پست

واقعا در تعجبم 

چطوری زندم

کلا یادم میره اب بخورم تشنمم نمیشه

یکی اینجا نوشت چون بدنت عادت کرده کم اب بخوری اگه یه مدت زیاد اب بخوری بدنت عادت میکنه 

راستی از عوارض کم ابی 

چشمام جدیدا خشک شده رفتم چشم پزشک گمان کردم چشمام ضعیف دعوا کرد گفت خشک شده چشات قطره داد

پوستمم شاداب نیست 

دهنم خشک یکم بد بو 

کم خوابی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم مثل شمام مگر اینکه چیزی بپره گلم یادم بیفته دوقلوپ اب بخورم.

البته الان حاملم روزی ۶تاقرص و ویتامین میخورم براهمین یادم میفته ک باااااید اب بخورم.

ازمجردی اب نمیخوردم شااااااید روزی ی لیوان ب زور

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من عادت کردم به آب خوردن یه لیوان حتتتما قبل خواب 

صبح چندلیوان تا ظهر 

بعدظهرام دو لیوان

شبا دو لیوان

لیوانمم سفالی و بزرگه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

منم مثلا بخاطر یبوستم آب زیاد میخورم درحد ترکیدن 😁😂😂ولی هیچی به هیچ همش تبدیل میشه به ادرار انگار اینا راهی به روده معده ندارن ...واقعا بی ربط آب بیخوده ..بجاش آبمیوه ومیوه  بخور ..اینهمه آب میخورم همیشه پوستمم خشکه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
از بی غیرتیتهغیرت نمی کنی بری آب بخوری دهان خشک ندای آب خوردن میده برو آب بخور حالا اگه نوشابه بود ت ...

این چی بود خوندم🙄

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
منم مثلا بخاطر یبوستم آب زیاد میخورم درحد ترکیدن 😁😂😂ولی هیچی به هیچ همش تبدیل میشه به ادرار انگار ...

دقیقا انگار بیشتر یوبس میشیم😁

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!