2777
2789
عنوان

تریاک مصرف میکنه خوشحال باشم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تریاکی ها اخلاقشان بهتره یا داره با من فیلم بازی میکنه بعدا بعد میشه یعنی کلا به روش نیارم

تریاکی ها کلا ادمای معمولی هستن یعنی خلق و خوشون عادیه تغییر نمیکنه 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بخاطر بچه

چون بچه ندارم نمیتونم چیزی بگم

ولی فقط یه سوال

دوست داشتی بچه ای بودی ک پدرت یه ادم عصبی بود ک نمیتونست سالم زندگی کنه?

حالا همسرتون شغل و موقعیت اجتماعی خوبی داره?

وای یعنی اون اخلاقای جنون آمیز ش تمومه

اره خوش‌بختانه 

عمومم مث شوهر شما بود ی روانی تمام عیار شده بود ولی از وقتی فقط تریاک میکشه ادم‌سابق شده کاملا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

والا همسر من تریاک استفاده میکرد بهش نمیرسید اسگول میشد و عصبی کی گفته معمولی و نرمالن

اخه همسر اسی قبلا قرص مصرف میکرد و کلی کتک کاری میکرد معمولا تریاکی ها هیچوقت سختی ب خودشون نمیزارن من اطرافم ندیدم ک عصبی شن چون اصلا حس نکشیدن رو نمیزارن بیاد

چون بچه ندارم نمیتونم چیزی بگمولی فقط یه سوالدوست داشتی بچه ای بودی ک پدرت یه ادم عصبی بود ک نمیتونس ...

نه عزیزم عوضش مادر بالاسرشونه اونا به من خیلی وابسته هستن  بچه هامو خانوادم نمیزاشتن بیارم پیشم ببینم و اینکه تنها می‌موندن مجبور شدم اگه مستقل بودم هیچ وقت برمیگشتم 

نه یه کارمند معمولی 

والا همسر من تریاک استفاده میکرد بهش نمیرسید اسگول میشد و عصبی کی گفته معمولی و نرمالن

مثلا چی کارا می‌کرد الان تو چه مرحله ای هست ترک کرده یا همون تریاک میکشه یا زده به مواد دیگه