همسرم یه مدت زیادی قرص مصرف میکرد مخیلی کارای خطرناک انجام میدادکتک کاری و تهمت و...دیگه هر چی بگی تعادل نداشت الان به من گفته گزاشتم کنار خودم فهمیدم جایگزین کرده تو ماشینش تریاک پیدا کردم قبلا هم مینداخت خیلی سال پیش الان دیگه نمیخوام به روش بیارم چون اخلاقش بهتر شده نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت ۳۸ ساله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی تریاکی ها اخلاقشان بهتره یا داره با من فیلم بازی میکنه بعدا بعد میشه یعنی کلا به روش نیارم
تریاکی ها کلا ادمای معمولی هستن یعنی خلق و خوشون عادیه تغییر نمیکنه
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
عمومم مث شوهر شما بود ی روانی تمام عیار شده بود ولی از وقتی فقط تریاک میکشه ادمسابق شده کاملا
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
والا همسر من تریاک استفاده میکرد بهش نمیرسید اسگول میشد و عصبی کی گفته معمولی و نرمالن
اخه همسر اسی قبلا قرص مصرف میکرد و کلی کتک کاری میکرد معمولا تریاکی ها هیچوقت سختی ب خودشون نمیزارن من اطرافم ندیدم ک عصبی شن چون اصلا حس نکشیدن رو نمیزارن بیاد
چون بچه ندارم نمیتونم چیزی بگمولی فقط یه سوالدوست داشتی بچه ای بودی ک پدرت یه ادم عصبی بود ک نمیتونس ...
نه عزیزم عوضش مادر بالاسرشونه اونا به من خیلی وابسته هستن بچه هامو خانوادم نمیزاشتن بیارم پیشم ببینم و اینکه تنها میموندن مجبور شدم اگه مستقل بودم هیچ وقت برمیگشتم