وای همیشه میره برای اکیپمون جا میمیره سمت پسرا باهمه پسرا بگو بخندداره به همه رو میدهه میارهه توجمع واقعا خسته شدم اخه همه اکیپ مارو به چشم هم میبنن اون یه کاری کنه فک میکننن ماهم همه اینیم میترسم تو دانشگاه برامون بد نامی شهه
وا به تو چه؟ناراحتی تو نرو،بعدم خودتم که میگی محیطه دانشگاهه اونام همکلاسی، ما بخاطره اینکه تو مدرسه ...
اخه پسرای دانشگامون بی جنبه ان کل پشت سرمون حرف درمیارن بخدا یه بار یکی از بچه ها از پسره سوال درسی پرسیده بود بعد دوستای پسره گفتن چیکارت داشته گفته درخواست داده بهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
کم محلش کنید یا خودش از اکیپ میره یا رفتارشو درست میکنه
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
اخه پسرای دانشگامون بی جنبه ان کل پشت سرمون حرف درمیارن بخدا یه بار یکی از بچه ها از پسره سوال درسی ...
خب در اینجور موارد این شمایی که نباید وارد اکیپ شی و راهتو جدا کنی،نمیتونی بگی چرا فلانی با پسرا حرف میزنه یا پیششون میشینه، قضاوت کردن کار درستی نیست شاید اونم منظوری نداره رو حساب دوست و همکلاسیه
منم بین هم رشته ای هام دوست پیدا نکردم فقط در حد جزوه گرفتنو اینا باهاشون حرف میزنم
برو مسجد یا نمازخونه دانشگاه معمولا اونجا ادمای بهتری پیدا میشه البته هیچ چیز صد در صدی نیس
یادمه ترم اولی که رفتم دانشگاه خب ما فنیا پیش دانشگاهی هم نداشتیم یهو از سوم دبیرستان رفتیم دانشگاه بعد تو دانشگامون در بدو ورود یه اکیپ دختر پسر دیدم که داشتن درس میخوندنو بهم دیگه یاد میدادن همچییییین نگاشون کردیم ما ترم اولیا🤣برگشت یکی از دخترا گفت بخدا فقط دوستیم😐🤣🤣