سلام خانما میشه بهم مشورت بدین، تقریبا ۶ ماهه دو تا گربه میان حیاطمون من روزی دو سه نوبت بهشون غذا میدم یه مادرِ بابچش،بچش خیلی کوچیک بود اول به اون غذا میدادم بعد مادرشم اومد، مادرِ یه بچه خیلی کوچیکه دیگم داره که شیرش میده، واسشون مرغ و سیب زمینی و هویج آب پز میکنم میکس میکنم میخورن. رو پشت بوم خونمون زندگی میکنن،بهشون اصلا دست نمیزنم فقط میان پایین، غذا میزارم جلوشون میخورن. ولی میان میچسبن به در خونه، یا میرن رو دمپاییا.یا بعضی وقتا یکم تو حیاط میگردن. چند روز پیشم واسشون با کارتونِ محکم خونه درست کردم توش پتو گذاشتم بردم بالا، صبح زود رفتم دیدم همشون با هم توش خوابیدن.خیلی دلم واسشون میسوزه.خیلی مظلومن😔 حالا خالم میگه مریضی میگیرین ازشون.ولی من اصلا دلم نمیاد اینجوری رهاشون کنم بهشون غذا ندم مخصوصا الان که زمستونه 😔 بنظرتون واقعا ممکنه ازشون بیماری بگیریم؟چون پدر مادرمم سنشون بالاست.ممنون میشم بهم مشورت بدین
دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخدا اونا خیلی پاکن بدون هیچ بیماری بهشون تامیتونی برس
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) ⧉حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.
نه مریضی نمیگیری عزیزم این چه حرفیه منم توکوچه چندگربه هستن البته مادرسون خیلی عوضیه همیشه حامله اس نکبت براشون غذامیارم توظرف یااب میزارم همسایه هامون هم همیشه توظرفشون غذامیزارن
آخه شما تماس خاصی ندارید باهاشون ، محض احتیاط میتونی ببری واکسن بزنی بهشون ولی خب در کل به شما عادت کردن و غذاشون مهیا بوده گناه دارن ولشون کنی ، مطمئن باش خیر و برکت دارن