2777
2789
عنوان

چیکار میکنید حال دلتون خوب بشه چجوری شاد نگه میدارید خودتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست
بیخیال باشمنم قبلا مثل تو بودم الان هیچی جز حال خوب خودم مهم نیست برام

منم کاری ب کار کسی ندارم ولی عمیقا ناراحتم 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
آهنگ شاد میزارم تو هندزفری😅رابطه با همسرمذوق بچه هام و امید به ایندهالبته حس میکنم افسرده هستم ولی ...

منم همسرم خیلی امیدم هست ولی روحی فکرم ناراحته خوب نمیشم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی میکنم یه خورده پول جمع کنم برم خرید واقعا خرید و بازار حال منو خووووب میکنه

تازگیا اینم رو من کارساز نیس

سه ماهه داغونمانگار سه ساله پیر شدمپدر مهربونم و از دست دادم

روحش شاد عزیزمممم منم پدرمو ۱۲ ساله ندارمم

روحش شاد عزیزمممم منم پدرمو ۱۲ ساله ندارمم

روح پدرت شاد ....خیلی درد بزرگیه  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بمیرم واست

فدات خدانکنه

تازگیا اینم رو من کارساز نیس

عزیزم برای امضات صلوات فرستادم

منم حالم داغونه همین الان هم دارم گریه میکنم فک کنم اگر کسی بتونه برای حال دلش بجنگع خیلی ادم قویی هست متاسفانه من نمیتونم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
روح پدرت شاد ....خیلی درد بزرگیه

قربونت 

من بچه بودم ولی یادمه اره

قربونت من بچه بودم ولی یادمه اره

عزیزدلم  

من ۴۶سالمه مثل یه بچه بهونه میگیرم و بی قرارم

چه روزای سختی گذروندی  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم برای امضات صلوات فرستادممنم حالم داغونه همین الان هم دارم گریه میکنم فک کنم اگر کسی بتونه برای ...

امیدوار توام دامنت زود سبز شه گلم 

تو مشکلت چیههه

من یه ۳ماهییه کلا داغونمم 

عزیزم برای امضات صلوات فرستادممنم حالم داغونه همین الان هم دارم گریه میکنم فک کنم اگر کسی بتونه برای ...

منم نمیتونم با افکار منفیم مبارزه کنم کم میارم 

عزیزدلم من ۴۶سالمه مثل یه بچه بهونه میگیرم و بی قرارمچه روزای سختی گذروندی

اتفاقا ادما بزرگ بیشتر میفهمن بچه ها کمتر حس میکنن 

من نه سالم بود میدونستم ها ولی بعدا میرفتیم بازیمیکردیم و فلان 

اما رفته رفته ک بزرگ شدم بیشتر نبودنش احساس شد ‌انگار داغش تازه بود 

خدا رحمتشون کنه 

امیدوار توام دامنت زود سبز شه گلم تو مشکلت چیهههمن یه ۳ماهییه کلا داغونمم

مشکل که خیلی دارم کدومشو بگم ؟

اگه برای بچه منظورته اندومتریوزم ذخیرم پایینه و ...

عزیزم شما دیگه چرا؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
مشکل که خیلی دارم کدومشو بگم ؟اگه برای بچه منظورته اندومتریوزم ذخیرم پایینه و ...عزیزم شما دیگه چرا؟

منم نمیدونم واقعا ترس دارم دلهره دارم اح 

دکتر میری؟ جواب نمیده؟ اندومتریوز نمیزاره باردارشی؟