2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت به این گفتن معمولی یا زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 127 پست
اندامت خوبه ؟

تنها چیزی دارم همین اندامه😂اره خوبم قدم ۱۷۰ کمرم باریکه سینه و باسنم دارم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خدا لعنتت نکنه🤦🏼‍♀️😂😂😂😂 جالبش اینه من حتی انگیزه رسیدن ب خودمم ندارم میگم هزینه کنم یجارو جای ...

عکس بزار بابا چرا انقد خودتونو تخریب میکنید اخه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چیزی دارم همین اندامه😂اره خوبم قدم ۱۷۰ کمرم باریکه سینه و باسنم دارم

اینکه عالیه یه ذره هم یه دست و روی به صورتت میکشی حل میشه میره اندام مهمتر هست 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خدا لعنتت نکنه🤦🏼‍♀️😂😂😂😂 جالبش اینه من حتی انگیزه رسیدن ب خودمم ندارم میگم هزینه کنم یجارو جای ...

منم از وقتی واسه کنکور درس میخونم جنسیت خودمو فراموش کردم🤣🤣از بس خوبه هر روزم باید برم کتابخونه عمومی جلوی دخترای چصان فیصان دیگ نابود شدم اونجا😂مث کارتن خوابام بینشون😂

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

منم از وقتی واسه کنکور درس میخونم جنسیت خودمو فراموش کردم🤣🤣از بس خوبه هر روزم باید برم کتابخونه عم ...

وضعیت منم تو دانشگاه همینه تو تنها نیستی😌😂🤌🏻

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وضعیت منم تو دانشگاه همینه تو تنها نیستی😌😂🤌🏻

خداروشکر همدرد دارم😂

منم از وقتی واسه کنکور درس میخونم جنسیت خودمو فراموش کردم🤣🤣از بس خوبه هر روزم باید برم کتابخونه عم ...

چند سالته ؟

برای کنکور بخون ولی اصلا خودتو ول نکن من موقع کنکور هم خیلی به اندامم میرسیدم قوز نمیکردم سینه هام افتاده نشه زیاد نمیخوردم چاق نشم 😂😂الان هم که درس و کم میخونم خیلی به خودم میرسم اینقد خوشگل و خوش اندام شدم که نگو تو هم برسی حتما خوشگل و خوش اندام میشی که البته هستی 

چند سالته ؟برای کنکور بخون ولی اصلا خودتو ول نکن من موقع کنکور هم خیلی به اندامم میرسیدم قوز نمیکردم ...

۱۹ سالمه اخه چون ساعت مطالعه ام بالاست حوصله ندارم بعد لاغرم ک هستم زیاد واسه چاق شدن حساس نیستم جونم برات بگه ک داره ریده میشه تو هیکلم و هیچ کاری هم نمیکنم براش

موهامم ک کلا کچل شد

خداروشکر همدرد دارم😂

من ۲۱ سالمه ی کوچولو دارم صبا تا میام بزارمش پیش شوهرم صبحانه اماده کردن فلاکسو شیرو …..اماده شم هول هولی میرم میبینم یسریا ی خط چشماییی کشیدن از کل زندگیم صافتره اونوقت من ی مرطوب کننده زدم همونم درست نمالیدم🤦🏼‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
۱۹ سالمه اخه چون ساعت مطالعه ام بالاست حوصله ندارم بعد لاغرم ک هستم زیاد واسه چاق شدن حساس نیستم جون ...

امیدوارم سال آخرت باشه بعد کنکور حسابی به خودت برس زن هرچقدر به خودش برسه همونقدد خوشگل تر میشه 

من ۲۱ سالمه ی کوچولو دارم صبا تا میام بزارمش پیش شوهرم صبحانه اماده کردن فلاکسو شیرو …..اماده شم هول ...

اخی خدایا چقدر زود مامان شدی تو🥲خودت هنوز نی نی ای

چ شوهر خوبیم داری

زیاد حساس نباش کسی ک خوشگل باشه نیاز ب ارایش نداره کسیم ک خوشگل نباشه با میکاپ عروس هم نمیشه🥲😂منکه با همین ب خودم دلداری میدم

امیدوارم سال آخرت باشه بعد کنکور حسابی به خودت برس زن هرچقدر به خودش برسه همونقدد خوشگل تر میشه

اره من کلا خیلیییی اهل رسیدن ب خودمم ولی الان گفتم صدمو بزارم واسه کنکور