2777
2789
عنوان

قانون مالیات مهریه اجرایی شده بیاین توروخدا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 34 پست
من مهرم ۲۱۴ تا هست میگم برج یازده می‌خوام عقد کنم نامزدم پول میلیاردی ندارع که مالیات بده😔

اخه پسر مردم وسط اونهمه خرج مراسم و طلا و… پول ثبت مهریه از کجا بیاره!

نمیشه خونه مهر بزنید؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
موقع گرفتن فقط میدن اونم زن میده نامزدت سرت شیره مالیده؟

چی داری میگی شیره چی ما خانواده هامون به توافق رسیدن  سر این مقدار ولی آخه گفتن داماد باید مالیات رو بده اون که ندارع این همه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه پسر مردم وسط اونهمه خرج مراسم و طلا و… پول ثبت مهریه از کجا بیاره!نمیشه خونه مهر بزنید؟

خب منم استرس همینو دارم من میگم تصویب شده یا نه؟ بعد اینکه طفلی پول خونه ندارع ما عقد کردیم وام رو می‌خوایم خونه بگیریم باهاش ،من اصلا استرس مهریه ندارم میگم نکنه عقدمون بهم بخوره 

خب منم استرس همینو دارم من میگم تصویب شده یا نه؟ بعد اینکه طفلی پول خونه ندارع ما عقد کردیم وام رو م ...

نه خدا نکنه

نگران نباش اینا یه چیز میگن دوباره میزنن زیرش اصلا کاراشون حساب کتاب نداره

انشالله تا بیاد تصویب شه عقد کردید تموم شده

تو اینجا بیا تاپیک بزن بپرس مثلا کی این هفته عقدش هست یا عقدش بوده اونا دقیق میدونن درباره مهریه دیگه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
نه خدا نکنهنگران نباش اینا یه چیز میگن دوباره میزنن زیرش اصلا کاراشون حساب کتاب ندارهانشالله تا بیاد ...

وای خدا کنه ،دعا کنید برام😔🫂 تاپیک خوندم همینجا که عقد داشتن چند روز پیش ولی اصلا همچین چیزی نبوده بعضی ها هم گفتن هنوز تصویب نشده

وای خدا کنه ،دعا کنید برام😔🫂 تاپیک خوندم همینجا که عقد داشتن چند روز پیش ولی اصلا همچین چیزی نبوده ...

انشالله تا عقد کنی تصویب نمیشه

تو هر هفته بیا بپرس که خیالت راحت باشه

من بابام میگه نامزدت باید بده اونم مالیات رو تو روز عقد

خب این نمیشه که

قانون فقط مالیات سکه اجرا شده میخواد

اگر پدرت این خواسته اش باشه از داماد خب اگه داماد قبول کنه حتما حتما ثبت کنید محضری 

خب این نمیشه کهقانون فقط مالیات سکه اجرا شده میخواداگر پدرت این خواسته اش باشه از داماد خب اگه داماد ...

آهان یعنی هر چند سکه مهر بود بعد از ازدواج اگر بخوایم بگیریم از طرف باید مالیات رو بدیم درسته ؟