2777
2789
عنوان

کنترل همسر همه بیان نظر بدید میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 92 پست
اولین کار بچه نیار دومین کار باید برید تراپی مخصوصا آقا احساس میکنم اختلال جنسی بی دی اس ام داره

عزیزم من خودم خیلی تلفنی حرف زدم چون نمیتونم تنها برم 

بهش هم کارهای که مشاوره میگه انجام دادم ولی اثری نداشت 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه به قول معروف به هر دستی میخواد میخوابونت بازم اعتراض کنه؟کافیه یبار روحرفش حرف بزنی اونوقت اون ...

عزیزم اعتراض میکنم ولی کارهای اون از اعتراض من قوی تر هست 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

عزیزم اعتراض میکنم ولی کارهای اون از اعتراض من قوی تر هست

من درکت میکنم

تو شرایط شما بودم

خیلی هم تلاش کردم برای درست شدن اون و زندگیم

ولی فقط خودمو خسته کردم،اخرش با افسردگی و مریضی جمعم کردن اوردنم خونه پدری

و دو سال زمان برد که حالم خوب بشه

من درکت میکنمتو شرایط شما بودمخیلی هم تلاش کردم برای درست شدن اون و زندگیمولی فقط خودمو خسته کردم،اخ ...

عزیزم قربونت بزم چه بد 

تازگیا حس خودکشی بهم دست داده 

انکار یکی تو ذهنم داره میگه تموم کن این زندگی رو😭😪

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

عزیزم من خودم خیلی تلفنی حرف زدم چون نمیتونم تنها برم بهش هم کارهای که مشاوره میگه انجام دادم ولی اث ...

خودش چی ؟؟ تا حالا خیانت کرده بهت ؟

شوهر من کپ شوهر خودته !

منو اسیر گرفته‌...حبسم کرده ...فهمید رفتم مداد رنگی واسه پسرم خریدم کتکم زد...

بعدها مچشو گرفتم ....فهمیدم با هرزه ها میپره! بیشتر هم با زنای متاهل....! 

ب همه چیه من شک میکرد ترس داشت فک میکرد منم ممکنه خیانت کنم وقتی اونا تونستن پس زنم هم حتما میتونه !

همیشه ی خدا مضطرب بود... دعوا میکرد باهام سر بحثاااااای الکی ...مثلا کاسه رو سینک بود نشسته بودم ۱ ماه با من قهر بود.....

ولی بعدش فهمیدم سرش جای دیگه گرمه.!!!!!!!

خودش چی ؟؟ تا حالا خیانت کرده بهت ؟شوهر من کپ شوهر خودته !منو اسیر گرفته‌...حبسم کرده ...فهمید رفتم ...

نه عزیزم چیزی ندیدم چون به غیر از این اکانت که برای دوستم 

کل دنیای مجازی مون باهم هست 

برای من هم به بار اول ازدواج از نت برای خونه ماگ سفارش دادم اذیتم کرد در حد کارهای خودش 

از وابسته میشه باشع

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

عزیزم قربونت بزم چه بد تازگیا حس خودکشی بهم دست داده انکار یکی تو ذهنم داره میگه تموم کن این زندگی ر ...

منم همینطور بودم

خداروشکر بچه م سقط شد،اونموقع خیلی گریه کردم گفتم مونس تنهایی هام میشد ولی الان خدارو هزااااار مرتبه شکر میکنم که یه بچه رو بیچاره نکردم،هفته شش خودش سقط شد

منم همینطور بودمخداروشکر بچه م سقط شد،اونموقع خیلی گریه کردم گفتم مونس تنهایی هام میشد ولی الان خدار ...

عزیزم برات دعا میکنم منم الان عادتم ولی بعدش مطمئنم که باید باردار شم خدا خودش برام رحم کنه

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

من از خانوادم دور بودم و با خودش میرفتم دو ساعت میموندیم می امدیم،تو اون دوساعتم باید پیش خودش مینشستم جایی نمیرفتم

حق نداشتم در رو برا کسی باز کنم بیرون تنهایی که اصلااااا

با هیچکس رفت و امد و صحبت نداشتم

خیلی روزای سیاهی بود

الانکه یادش میفتم مغزم سوت میکشه

من از خانوادم دور بودم و با خودش میرفتم دو ساعت میموندیم می امدیم،تو اون دوساعتم باید پیش خودش مینشس ...

ع ین منی که تو 

ولی اکر پیشم نباشه هم فقط اس ام اس میده که چیکار میکنی چی خوردی کی میایی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

گلم چون شما پاتو از دنیایی که ایشون برات ترسیم کرده فراتر نذاشتی و اصلا نمیدونی اون بیرون چه خبره واسع همین هرچی اون‌گفته قبول کردی و الان مثل اسیری تو دستش شدی که به اسارت خودش راضیه چون‌نمیدونه دنیایی بیرون از اون جایی که توش هست هم وجود داره 

همچین آدم هایی هیچوقت خوب نمیشن یجورایی روانیه نمیتونی تا آخر عمر تحملش کنی خودت هم دیوونه میشی پس همین اول جوونیت خودت رو از دستش نجات بده 

فوقش اینه خودت میری برا خودت کار میکنی و پول درمیاری دیگه قسمت سختش برات همین جاست ، همت کن 

با یه روانشناس خوب در مورد خودت و طلاق گرفتنت صحبت کن قشنگ راهنماییت کنه ، رابطه شما رابطه سادیسم و مازوخیسمه ، یکی دوس داره اذیت کنه یکی دوس داره اذیت بشه و برده باشه چه تو روابط جنسی چه تو زندگی روزمره ، وقتی خودت رو از این بند رها کنی اونوقت میفهمی نفس کشیدن یعنی چی

تو مثل یه خواب خوب فانتزی