2777
2789
ماشین لازمه هر خونه ای هستطلا که یا تو کمده یا بانکهیچ وقت طلا دورم نمیندازم مگه جاهای مهم زندگیم

منم واقعا دیگ حس میکنم ماشین لازمیم برا عوض کردن خونم داشتم جمع میکردم چون خونم پارکینگ نداره ولی حس کردم واقعا ماشین لازمیم دیگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشیمون نشدی؟؟؟

ببین من خیلی به طلاهام وابسته بودم اما دلم ماشین میخواست چون احساس میکردم با ماشین کلی میتونیم بریم عشق و حال و از زندگیمون لذت ببریم و به قولی دوست داشتم تا جوونم  خوش بگذرونم اما از شوهرم قول گرفتم به همون اندازه گرم طلاهام باید بعدا برام طلا بخره

ببین من خیلی به طلاهام وابسته بودم اما دلم ماشین میخواست چون احساس میکردم با ماشین کلی میتونیم بریم ...

منم دقیقا همین حس رو دارم واقعا ماشین نداشته باشی از تفریح از هر لذتی دوری طلاهامم زحمت خودمه فقط ی چی تو دلم رو خالی می‌کنه خونم پارکینگ نداره

البته باید به شرایط زندگیتم نگاه کنی چون طلا برای زن یک پشتوانه کوچیکه

خونه دارم ولی بدون پارکینگه این یکم سردم می‌کنه کلا قصدم از جمع کردن طلا برا روزی بود ک بشه خونه عوض کرد البته متراژ خونمون خوبه ها فعلا واسمون  ولی بی پارکینیگش بده ولی واقعا بدون ماشین احساس میکنم ن تفریحی هست ن لذتی

منم دقیقا همین حس رو دارم واقعا ماشین نداشته باشی از تفریح از هر لذتی دوری طلاهامم زحمت خودمه فقط ی ...

خب قفل فرمون قفل کلاچ بزنین

برو تو کوچتون کلیییی ماشین پارک شده آژیرم بزارین

پارکش کنید جلو آیفون

سعی کن اگه میشه بزنی به اسم خودت

اصلا فروختن طلاهام خاسته خودمه ن شوهرم مطمئنمم بزنم ب اسمم شوهرم بااین موضوع مشکلی نداره ولی میترسم ته دلش ناراحت بشه خرجی چیزی افتاد ماشین دل نده بگ ماشین ماله خودته 😂

خونه دارم ولی بدون پارکینگه این یکم سردم می‌کنه کلا قصدم از جمع کردن طلا برا روزی بود ک بشه خونه عوض ...

منم همسرم قصد نداشت طلاهای منو بفروشه خودم بهش پیشنهاد دادم چون دیدم از نظر اقتصادی خیلی داره تحت فشار قرار میگیره یعنی همون موقع که پولشو جمع کرده بود ماشین بخره صاحبخونه صد و خورده ای کشید رو پول پیش دلم سوخت براش

اصلا فروختن طلاهام خاسته خودمه ن شوهرم مطمئنمم بزنم ب اسمم شوهرم بااین موضوع مشکلی نداره ولی میترسم ...

نه دیگه ماشین که بیاد عادت میکنه بهش

خرجم میکنه نگران نباش

کسایی که ماشین دارن دیگه با وسیله عمومی و اسنپ سختشونه

تا سرکوچه هم با ماشین میرن