سپیدار۱۹۹۹ مدیر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 عنوان چطوری بفهمیم بقیه چه شکلی مارو میبینن | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست من خودم تو آینه یه شکل هستم تو عکسا یه شکل ، همش میگم ببینی با چشم و رودررو چه شکلی ام😅😅🤦♀️خیلی برام مهم نیست ولی بهش فکر میکنمیا تو نگاه بقیه زیبام معمولی یا زشت من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍 دیروز | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 من تو اینه اینقدر خوشگلم ک خودم رو خودم کراش میزنمبا دوربین عقب چهرم خوبهولی با دوربین جلو ی جوری زش ... وای منم تو سلفی خوب نیستمممتو اینه خوبم تو دوربین عقبم بد نیستمهستی عکس بذارم ؟؟ من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 من توی آینه ی دستشوییمون خیلی خوشگلمشاید چون لامپ دقیقا بالای آینه هست بمون تا عکس بذارم نظر بده من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
negiiinjooon عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 916 بله عکس فقط ثبت یه فریم هست اونم تو بهترین زاویه معمولا آینه هم چون تصور ذهنی خودمون دخیل میشه درست ... فردا حتما از خودم فیلم میگیرم ببینم چجوریم..گوشیو مثلا میزارم کنار دیوار خودم میرم وسط اتاق ببینم از نگاه ادمای اطرافم چه شکلی دیده میشم من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 فردا حتما از خودم فیلم میگیرم ببینم چجوریم..گوشیو مثلا میزارم کنار دیوار خودم میرم وسط اتاق ببینم از ... بیا راجع ب عکسم نظر بده من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 3739 این عکس دیشب هستش نه معمولی هستی نه زشتفقط خیلییی خوشگلی لعنتیی
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 زیبا هستین واقعااا؟؟؟ دوست دارم حقیقت رو بدونم بگو بهم واقعا ناراحت نمیشم😅🤦♀️ من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 نه معمولی هستی نه زشتفقط خیلییی خوشگلی لعنتیی واقعااا؟؟؟ دوست دارم حقیقت رو بدونم بگو بهم واقعا ناراحت نمیشم😅🤦♀️ من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 3739 واقعااا؟؟؟ دوست دارم حقیقت رو بدونم بگو بهم واقعا ناراحت نمیشم😅🤦♀️ نه بنظرم خوشگلیاز چهرت خیلی خوشم اومد
سپیدار۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 2793 نه بنظرم خوشگلیاز چهرت خیلی خوشم اومد مرسی عزیزم لطف داری پس😅😅 من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍