2777
2789
عنوان

تجربه کاملم از زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو اون ساندویچ چی بود ؟ شکایت نکردی؟

چرا عزیزم مغازه طرف بسته شد و بعد هم جمع کرد ،خوراکی ها همه مال یک سال دو سال قبل تاریخ گذشته خدا لعنتش کنه خیلی بیرحم بود 

باز هم با خواهش و التماس همون خانم پرستار، دکتر حاضر شد یکبار دیگه شوکر شارژ کنه و بزنه ولی از چهره ...

واییی🥺🥺🥹💔

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

‏وقتی از دنیا رفته بودم به خانوادم زنگ زدن که به بیمارستان بیان ولی نگفته بودن مردم. دقیقا زمانیکه ...

عزیزم خداروشکر که خدا بهت عمری دوباره هدیه داد و چقدر خوب که فرصت از نو ساختن و تغییر و خودسازی بهت داده شد الهی تنت سالم عاقبتت بخیر 

واقعا حیرت انگیزه 

کاش میشد بری اینارو تو برنامه اقای موزون هم بگی 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

واقعا ممنون که وقت میزاری تجربه هاتو تاپیک میکنی 

خیلی بهمون امید میده به امثال منی که دور شدیم انگیزه دادی برای برگشتن 

خدا خیرت بده 

اسی اگر نماز شب خوندی یادت موند التماس دعا سرنمازات برام دعا کن خواهر برای کارم سلامتی خانوادم از همه مهمتر بتونم جبران کنم واسه خدا ، خدا بهم نظر کنه 

ممنون ازت♥️♥️♥️