2777
2789
عنوان

بچه شما هم موقع تکلیف نوشتن خاطره‌ تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 53 پست

حرص نخور برای درس و مشق 

خدایا چرا مادراهایی که بچه مدرسه ای دارن براشون فرهنگسازی د نمیشه که اولویتهای مهم برای یه بچه چیه

مشق نمینویسه؟ شما  به عنوان مادر جایگاه رو حفظ کن بگذار همچنان چات تو قلبش بمونه برای همیشه...عوضش بگذار معلمش ادبش کنه...و یادش بده یکبار برخورد که باهاش کرد و شما خودت رو کامل کشیدی کنار خودش میفهمه چکار باید بکنه و اینجاست که بچه یکی از اصول زندگی رو خودش با پوست و گوشتش میفهمه و یاد میگیره

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا مادرا اینطوری شدن ما روز اول بردنمون دیگه فرداش خودم همه کارامو کردم چیکار به تکلیف بچه ...

واقعا خیییلی اوضاع الان بد شده . مادرها بیشتر از بچه ها نگران و دلشوره دارن برای چی اونم؟؟  مدرسه  بچه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
تخته بخر رو‌تخته بنویسهسفره ی بار مصرف پهن کن رو اون بنویسه رو کاشی خونه بنویسهترکیب ها رو رو مقوا ...

اصلا نمیذاره باهاش کار کنم 

همش دعوا داره منم خسته شدم از بس دعواش کردم هر روشی میرم میگه نمیخوام 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
نمیدونم چرا مادرا اینطوری شدن ما روز اول بردنمون دیگه فرداش خودم همه کارامو کردم چیکار به تکلیف بچه ...

خب انجام نمیده تا دقیقه‌نود بعد با گریه میگه بیا براک بگو 

واقعا خیییلی اوضاع الان بد شده . مادرها بیشتر از بچه ها نگران و دلشوره دارن برای چی اونم؟؟ مدرسه ب ...

اره واقعا😂من حتی دیکته هامم خودم مینوشتم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
حرص نخور برای درس و مشق خدایا چرا مادراهایی که بچه مدرسه ای دارن براشون فرهنگسازی د نمیشه که اولویته ...

هر شب میگم ول کن ننویس بعد گریه میکنه تروخدا برام بگو دیگه دیونم کرده 

اصلا نمیذاره باهاش کار کنم همش دعوا داره منم خسته شدم از بس دعواش کردم هر روشی میرم میگه نمیخوام

من دو سال اول درس میدادم بچه ها باهوشن سریع یاد میگیرن ولی خب حوصله میخواد ی چوب بردار سرش با ته آهن ربا ببند بکنش قلاب بعد رو برگه ها کلمه بنویس بهش گیره بزن بهش بگو فلان کلمه بگیر 

از این کارا دوست دارن بهتر جواب میده 

براش زمان تعیین کن

مثلا بگو  تا  من فلان کار و کردم  تو هم مشقت و بنویس

اگه زودتر از من تموم کردی و همه رو مرتب و تمیز نوشتی یه جایزه داری

هر چیزی که دوست داره ، مثل شکلات بده بهش

یا نزار بازی کنه بگو باید مشقت و بنویسی بعد بازی

هر شب میگم ول کن ننویس بعد گریه میکنه تروخدا برام بگو دیگه دیونم کرده

قاطع باش خیییلی ریلکس بگو متاسفانه تایم مشقت تمام شده باید برم بخوابم من.... شب بخیر عزیزم. از همان اول برای مشق باید به ساعت نگاه میکردی و میگفتی تایم مشق رسیده..

براش زمان تعیین کنمثلا بگو تا من فلان کار و کردم تو هم مشقت و بنویساگه زودتر از من تموم کردی و هم ...

آخه تا من نباشم که فقط کپی میکنه باید صدا کشی کنه که خودم باید براش بگم