2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال چی بخرم❓لطفا اگه سردرمیارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست

من دیروز از یه کانال گوشواره و گردنبند یلدایی خریدم عمده میخرم میدم  خانمای مغازه دار اطراف. اگر میتونی شمام چند تا مشتری پیدا کن. جنس عمده بخر ارزانتر بفروش بهشون.

خرید ارز  اگر تا حالا  بازارش را ندیدی ریسک بزرکیه. ممکنه پولت پامپ کنه بشه چند برابر. ممکن هم هست از نصف کمتر بشه.  خیلی خوبه  بیای به بازارش ولی نه با کل داراییت. با یک ملیون شروع کن ببین رشد و ریزشاش چطورن . با سوادش واردش شو 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه ۲۰ ملیون دارم میخواستم ۴ تا بهرم بزار بمونه تا خرداد چون قراره ماشینمو عوض کنمچی بگیرم بهتره؟

من خودم به شخصه الان ورود نمیکنم به بازار چون خیلی از ارزا athزدن،بازار رو دنبال کنید هر وقت اصلاح داد به صورت پله ای در ۴ یا ۵ مرحله ورود کنید

ارزهایی مثل بیت و اتریوم و ادا و ریپل و...ارزهای خیلی خوبی هستن

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

من دیروز از یه کانال گوشواره و گردنبند یلدایی خریدم عمده میخرم میدم خانمای مغازه دار اطراف. اگر میت ...

گاهی هم پامپ میکنه قابل فروش نیست مثلا من یه توکنی خریدم هزار درصد رشد کرد ولی قابل فروش نبود وبعدش هم یه ریزش عمیق و صفر شد خداروشکر فقط ۱ تومن گذاشتم

من دیروز از یه کانال گوشواره و گردنبند یلدایی خریدم عمده میخرم میدم خانمای مغازه دار اطراف. اگر میت ...

چه روحیه ی خوبی چه ایده ی خوبتری

من اصلا نمیتونم اینطوری مشتری جذب کنم اصلا قدرت چانه زنی و اینطور چیزا ندارم واسه همین حس میکنم موفق نیستم تو اینجور کارا

منم یه ۲۰ ملیون دارم میخواستم ۴ تا بهرم بزار بمونه تا خرداد چون قراره ماشینمو عوض کنمچی بگیرم بهتره؟

شما ممکنه یه ارز بخری طی ۱۰ روز ۶۰ درصد بره تو سود. بعد بخوای تا خرداد نگهش داری از اون طرف بازار بریزه و پولت نصف بشه. اگر میخواید وارد  خرید و فروش ارز بشید با یه پول کمتر و پولی که اصلا تو دستتون به کار نمیاد وارد بشید. وقتی  بازارشو یاد گرفتی بعد سرمایتو وارد کن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
شما ممکنه یه ارز بخری طی ۱۰ روز ۶۰ درصد بره تو سود. بعد بخوای تا خرداد نگهش داری از اون طرف بازار بر ...

دقیقا همینه،این بازار به شدت نوسانی هست و تحت تاثیر اخبار جهان،همیشه باید پولی رو وارد این بازار کرد که اصلا روش حساب نمیکنی و در ضمن باید  سواد کار کردنش رو هم داشته باشی پس آموزش خیلی مهمه

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

من خودم به شخصه الان ورود نمیکنم به بازار چون خیلی از ارزا athزدن،بازار رو دنبال کنید هر وقت اصلاح د ...

از کجا اموزش ببینیم که کامل و اسون باشه اموزش دادنشون؟

من هرجا گشتم خیلی پیچیده توضیح میدن

گاهی هم پامپ میکنه قابل فروش نیست مثلا من یه توکنی خریدم هزار درصد رشد کرد ولی قابل فروش نبود وبعدش ...

بله چند وقت پیشم ایکس امپایر که خیلی در حال رشد بود نوبیتکس قفل کرد و خرید و فروشش بسته شد

چه روحیه ی خوبی چه ایده ی خوبتریمن اصلا نمیتونم اینطوری مشتری جذب کنم اصلا قدرت چانه زنی و اینطور چی ...

من خیلی کم سود میکشم رو جنسام و اکثرا مغازه دارا این طور چیزا را فوری میخرن. نمیخواد چونه بزنی فقط اگر مغازه داری سراغ داری بهش پیام بده. عکس جنست را با قیمت عمده بهش بفرست. اگر خواست که خودش بهت اطلاع میده نخواد هم میخونه و میگذره از پیام

شما ممکنه یه ارز بخری طی ۱۰ روز ۶۰ درصد بره تو سود. بعد بخوای تا خرداد نگهش داری از اون طرف بازار بر ...

خب این بازار دو طرفه اس چرا نمیگین بهش اینو خب یه معامله خلاف جهت باز کنه هرچی سهمه بریزه میره تو سود اینم بهش بگین از ریزش نترسونیدش

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی