2777
2789
عنوان

شروع برنامه نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
من کلا از دو دسته قطع امید کردمافرادی که میخان با فرانت شروع کننکسایی که از پایتون برای شروع دفاع می ...

البته عرض کردم که قبلا برنامه نویسی کردم

و درواقع برای شروع فرانت رو انتخاب نکردم

مدتی سی شارپ کار کردم

و اسکیو ال سرور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره یا استاد خاصی رو پیشنهاد میدین؟هیچ ایده ای ندارم از کجا میشه شروع کرد

من اساتید زیادی میشناسم که استفاده کردم نمیدونم چطور دوره ای میخای اینا بستگی به خودت داره

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

من اساتید زیادی میشناسم که استفاده کردم نمیدونم چطور دوره ای میخای اینا بستگی به خودت داره

شما حضوری رفتین یا مجازی?

میخوام تاثیرشو بدونم کدوم بهتره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

ممنون عزیزم بعد دوره ی سیکدوم حیطه از همه نظر بهترهاینم بگم زمان دانشجویی چند واحد برنامه سی و سی پل ...

حوزه بستگی به این داره که چه هدفی دارید ! مثلا درآمد سریع باشه برنامه نویسی موبایل یا برنامه نویسی وب پیشنهاد میشه

سی پلاس پلاس واجبه حالا سی زیاد مهم نی

ولی حتما سی پلاس پلاس رو طی کنید اول زمان زیادی هم نمیگیره

البته عرض کردم که قبلا برنامه نویسی کردمو درواقع برای شروع فرانت رو انتخاب نکردممدتی سی شارپ کار کرد ...

فرانت اصلا حوزه نیست فرانت یک بخش از حوزه ی برنامه نویسی وب هست. وب هم بهتره برید ابتدا بک اند سپس فرانت ! اینجوری به موفقیت میرسید

فرانت خالی به درد نمیخوره بچه بازیه

شما حضوری رفتین یا مجازی?میخوام تاثیرشو بدونم کدوم بهتره

مجازی بهتره به نظرم حضوری معمولا یاد نمیدن نمیشه چون باید تمرین کرد و ... زمان زیادی میخاد

مجازی بهتره به نظرم حضوری معمولا یاد نمیدن نمیشه چون باید تمرین کرد و ... زمان زیادی میخاد

مچکرم

میشه درخواستمو قبول کنید لینک اون کتابو واسم بفرستین؟🥴

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

فرانت اصلا حوزه نیست فرانت یک بخش از حوزه ی برنامه نویسی وب هست. وب هم بهتره برید ابتدا بک اند سپس ف ...

اگر فرصت دارید ی نقشه راه کلی میفرمایید؟

شما فرض کنید سی پلاس پلاس رو مسلط شده باشیم

حالا چکار کنیم؟

هدف هم برنامه نویسی وب باشه

زودبازدهی هم جزو اولویت ها باشه

اگر فرصت دارید ی نقشه راه کلی میفرمایید؟شما فرض کنید سی پلاس پلاس رو مسلط شده باشیمحالا چکار کنیم؟هد ...

نقشه راه برای وب خیلی ساده و مفید :

پی اچ پی بعد لاراول برای بک اند

ری اکت  ( یا ) vue برای فرانت

فرانت شامل 

html 

css 

js

هم میشه.

پسر عموی من ۳ سال اموزش پایتون و جنگو رو شروع کرد 

۸ ماه پیش به یک شرکتی معرفیش کردم و الان میدونم حدود ۲۰ الی ۲۵ میگیره که با توجه به تازه کار بودنش مبلغ قابل توجهیه

چرا شروع با پایتون رو نقض کردید؟ من خودم حسابدارم ولی میخوام استارت بزنم برنامه نویسی رو چون خیلی همکارام به این مسیر رفتن .ممنون میشم دلایلتو بیاری

پسر عموی من ۳ سال اموزش پایتون و جنگو رو شروع کرد ۸ ماه پیش به یک شرکتی معرفیش کردم و الان میدونم حد ...

چون اکثر زبانهای دنیا C Like هستند یعنی مشابه سی پس عملا سی پلاس پلاس بهترین گزینس

چون سی پلاس پلاس جامع هست ولی پایتون نیست

چون برای یادگیری خیلی از مباحث که مشترکه مثل شی گرایی اصول سی پلاس استانداره ولی پایتون یه دنیای دیگه داره 

در کل پایتون خود مختاره و سینتکس و همه چیزش خاصه پس بعنوان ابزاری برای کسی که یه برنامه نویس متخصص باشه خیلی خوبه

ولی با پایتون کسی شروع کنه صد در صد به شکست میخوره

این چیزی ام که تعریف کردید نمیدونم درسته یا نه ولی بعید به نظر میرسه.

-

اینجا من تاپیک نزدم کسی رو مجبور کنم یا کسی که نظرش مخالف منه بیاد برای محکوم کردنم که چرا اینجوری گفتی اگه حس میکنی من اشتباه میگم لطفا راه خودت را ادامه بده ولی پایتون مناسب شروع برنامه نویسی نیست.