2777
2789
عنوان

شروع برنامه نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست
من نزدیک 40 سالمه میتونم شروع به یادگیری کنم و درآمد داشته باشم؟از کجا باید شروع کنمممنونم که همچین ...

سلام بله میتونید محدودیت سنی اصلا وجود نداره ! و چون میتونید دورکاری و از سایت های کسب درآمد و مارکت ها هم کسب درآمد کنید نیازی به استخدام در جایی نیست.

باید از دوره های اموزشی که شامل مبانی برنامه نویسی برای درک عمیق هستند باید شروع بکنید.

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

سلام بله میتونید محدودیت سنی اصلا وجود نداره ! و چون میتونید دورکاری و از سایت های کسب درآمد و مارکت ...

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنید برا اون کتاب رایگان برنامه نویسی که گفتین

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بله میتونید محدودیت سنی اصلا وجود نداره ! و چون میتونید دورکاری و از سایت های کسب درآمد و مارکت ...

ممنون عزیزم 

میشه دوره ها رو به ترتیب بنویسید چه دوره هایی رو بگذرونم 

و اینکه هزینه ی آموزش زیاده

چون خیلی کاربرد دارهمن دانشجوی ترم یک کامپیوترمبعد استادمون میگفت برا شروع زبان سی و سی پلاس پلاسولی ...

چیزی که زیاد کاربرد داره به معنی این نیست برای شروع و درک برنامه نویسی مفید باشه. به نظرم استادتون راه درستی نشون داده میخوایید برنامه نویس بشید با حرف استادتون باید پیش برید

اگر نه میخوایید روی حرفتون پافشاری کنید برید پایتون یاد بگیرید ولی مطمئن باشید شما برنامه نویس موفقی نخواهید شد :)

من زبان جاوا کار میکردم الان خیلی وقته دور افتادم از کد زنی  به طور کلی چیزی یادم نیست 

برم دنبال همون یا فکر میکنید اگر یه زبان دیگه رو یاد بگیرم سریع تر به نتیجه میرسم؟

چیزی که زیاد کاربرد داره به معنی این نیست برای شروع و درک برنامه نویسی مفید باشه. به نظرم استادتون ر ...

خب چ فرقی باهم داره

سی و سی پلاس پلاس با پایتون؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

ممنون عزیزم میشه دوره ها رو به ترتیب بنویسید چه دوره هایی رو بگذرونم و اینکه هزینه ی آموزش زیاده

اگر میخوایید برنامه نویسیو عمیق یاد بگیرید که بعدا مشکلی پیش نیاد با زبانی مثل سی پلاس پلاس شروع کنید . اولش ممکنه سخت باشه ولی عیب نداره بعدا کارتون آسونتر میکنه

بعدش برنامه نویسی تقسیم میشه به حیطه های مختلفی که باید یکیشو انتخاب کنید

من زبان جاوا کار میکردم الان خیلی وقته دور افتادم از کد زنی به طور کلی چیزی یادم نیست برم دنبال همو ...

زبان جاوا یکم داره قدیمی میشه نمیگم منسوخ شده ولی با اومدن زبانی مثل kotlin که روی ماشین مجازی جاوا کار میکنه ( یعنی هرکجایی که جاوا کابردی بشه اونم هست ) و مشکلات جاوا رو پوشش داده به نظرم کاتلین بهتره ! 

البته باید ببینید کدوم حیطه ی برنامه نویسی میخوایید استفاده کنید

جاوا زمان خودش غولی بوده

اگر میخوایید برنامه نویسیو عمیق یاد بگیرید که بعدا مشکلی پیش نیاد با زبانی مثل سی پلاس پلاس شروع کنی ...

دوره یا استاد خاصی رو پیشنهاد میدین؟

هیچ ایده ای ندارم از کجا میشه شروع کرد

اگر میخوایید برنامه نویسیو عمیق یاد بگیرید که بعدا مشکلی پیش نیاد با زبانی مثل سی پلاس پلاس شروع کنی ...

ممنون عزیزم 

بعد دوره ی سی

کدوم حیطه از همه نظر بهتره

اینم بگم زمان دانشجویی چند واحد برنامه سی و سی پلاس رو گذروندم 

که البته هیچی یادم نیس