2777
2789
عنوان

خودکشی بهترین گزینه س برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری که تو داری میگی پس باید نصف آدمای این سایت خودشون بکشن!

خیلی ها شبیه تو هستن اما امیدشون از دست نمیدن

سعیدم🤩شاغل و مجرد😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇   به کی!بیخیال به خودت مربوطه................میخوام از توی مخم بندازمت بیرون

انگیزه ات چیه؟ کنکوری هستی؟

کنکوریم چون هیچ هدفی نداشتم و فقط حس کردم این میتونه راضیم کنه و باعث بشه خودمو پیدا کنم ببینم ته دلم چه خبره ولی الان نمیتونم درس بخونم شاید اینجا بیام دو ساعت توضیح بدم ک چیا دوست دارم ولی در واقعیت فقط اهمال کاری میکنم و وقتمو هدر میدم تا دوباره شب شه  فقط واسه ساکت کردن مغزم از افکار درهم و برهم میام تو گوشی غذا میخورم میخوابم و این چرخه هی تکرار میشه 

کنکوریم چون هیچ هدفی نداشتم و فقط حس کردم این میتونه راضیم کنه و باعث بشه خودمو پیدا کنم ببینم ته دل ...

درکت میکنم منم یه دوره ای این شکلی بودم و شاید الان هم باشم، کمالگرایی پیر میکنه ادم رو

بخدا تنها راهش همون کم کم تغییر دادن خودته 

به خودت باور داشته باش عشقم

یکم با زندگیت و خودت مهربون تر باش:) 

بشین و از هرجایی و هر چیزی که میتونی کمک بگیر برای بهتر شدن شرایطت

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
شاید اگ زندگی منو ببینی نظرت عوض بشه😂

همه مشکل دارن و هیچکس از زندگی کسی خبر نداره

البته تو حق داری هر تصمیمی که دلت بخواد واسه زندگیت بگیری اما به فکر بقیه هم باش منظورم خانوادته

بجای این تصمیم مزخرف یه تصمیم دیگه بگیر تا لااقل به کس دیگه ای ضربه نزنی

خانوم نباتی کم نیاررررررر🤍

موفق باشی😇

سعیدم🤩شاغل و مجرد😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇   به کی!بیخیال به خودت مربوطه................میخوام از توی مخم بندازمت بیرون