2777
2789
عنوان

دارم خوراکی هامو قایمکی میخورم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 71 پست
مرسی عزیز دلم خودم ۱۹ سالمه😍داییم ۲۱ سالشه مث داداش بزرگتره اون واسم خوراکی میخره همیشه ایناروهم خو ...

ای خدااا چه جذاب که داییت هم سن و سال خودته

بعد مادر و مادربزرگت چند سالشونه؟؟

خوشبحالتتت

ای خدااا چه جذاب که داییت هم سن و سال خودتهبعد مادر و مادربزرگت چند سالشونه؟؟خوشبحالتتت

مامانم ۳۸ سالشه مامانبزرگم ۵۵😂خیلی حس خوبیهه من تازه ی عمو هم دارم ک متولو ۱۳۷۸ هست

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم ۳۸ سالشه مامانبزرگم ۵۵😂خیلی حس خوبیهه من تازه ی عمو هم دارم ک متولو ۱۳۷۸ هست

وای چقد باحالهههه اختلاف سنی هاتون

عشق میکنی با عمو و دایی هم سن و سال خودتا

پدرت چند سالشه؟

وای چقد باحالهههه اختلاف سنی هاتونعشق میکنی با عمو و دایی هم سن و سال خودتاپدرت چند سالشه؟

بابام ۴۸ سالشه ولی خیلی بیبی فیسه

بعد فک کن تو ۲۴ سالگیش مامانش زایید🤣🤣🤣

مامانبزرگم گفت وقتی بابات فهمید حامله ام خواست از ایران بره از خجالت🤣🤣ولی مامانبزرگمم جوون بود وقتی ۱۴ سالش بود بابام بدنیا اومد🥲

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بابام ۴۸ سالشه ولی خیلی بیبی فیسهبعد فک کن تو ۲۴ سالگیش مامانش زایید🤣🤣🤣مامانبزرگم گفت وقتی بابات ...

اخیییی

چقدر باحااللل

دیگه قدیما همینطوری بودع دیگه

جالبه که هم مادر بزرگ پدریت هم مادر بزرگ مادریت اینطوری بچه دار شدن

اخییییچقدر باحاالللدیگه قدیما همینطوری بودع دیگهجالبه که هم مادر بزرگ پدریت هم مادر بزرگ مادریت اینط ...

اره ب هرکی میگم عمو و دایی کوچیک دارم تعجب میکنه ولی خب ب سود من شد دیگ چون از داداشمم بیشتر دوسشون دارم ب قدری قربون صدقشون میرم ک نگو

اره ب هرکی میگم عمو و دایی کوچیک دارم تعجب میکنه ولی خب ب سود من شد دیگ چون از داداشمم بیشتر دوسشون ...

خوشبحالتتت

من که نه با عمو نه با دایی حتی بچه هاشونم ارتباط خاصی ندارم

برادرم که ندارم

از همه اینا بدتر عشقی هم ندارم که جای اینا رو برام پر کنه🥲😂

خوشبحالتتتمن که نه با عمو نه با دایی حتی بچه هاشونم ارتباط خاصی ندارمبرادرم که ندارماز همه اینا بدتر ...

اخی عزیزم🥲اکثرا مث خودتن منم چون همسنای خودمم باهاشون ارتباط دارم و صمیمی ام وگرنه اگ‌متاهل بودن هرکدوم برگ ی درخت بودن

عشق هم هرچی نداشته باشی بهتره بخدا😭😂از طرف ی زخم خورده میگم

اخی عزیزم🥲اکثرا مث خودتن منم چون همسنای خودمم باهاشون ارتباط دارم و صمیمی ام وگرنه اگ‌متاهل بودن هر ...

منم خودم یه زخم بزرگ با عنوان*عشق یکطرفه*دارم

زخمی که ترمیم نمیشه...

منم خودم یه زخم بزرگ با عنوان*عشق یکطرفه*دارمزخمی که ترمیم نمیشه...

هعی عزیزم درکت میکنم منم هیمنطور ....