اجی و داداشم خبر ندارن از خوراکی هاحس تک خوری دارم🥲🫠
ولی خب فقط ی چیپسه😭😂
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
ای خدااا چه جذاب که داییت هم سن و سال خودتهبعد مادر و مادربزرگت چند سالشونه؟؟خوشبحالتتت
مامانم ۳۸ سالشه مامانبزرگم ۵۵😂خیلی حس خوبیهه من تازه ی عمو هم دارم ک متولو ۱۳۷۸ هست
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای چقد باحالهههه اختلاف سنی هاتونعشق میکنی با عمو و دایی هم سن و سال خودتاپدرت چند سالشه؟
بابام ۴۸ سالشه ولی خیلی بیبی فیسه
بعد فک کن تو ۲۴ سالگیش مامانش زایید🤣🤣🤣
مامانبزرگم گفت وقتی بابات فهمید حامله ام خواست از ایران بره از خجالت🤣🤣ولی مامانبزرگمم جوون بود وقتی ۱۴ سالش بود بابام بدنیا اومد🥲
اخییییچقدر باحاالللدیگه قدیما همینطوری بودع دیگهجالبه که هم مادر بزرگ پدریت هم مادر بزرگ مادریت اینط ...
اره ب هرکی میگم عمو و دایی کوچیک دارم تعجب میکنه ولی خب ب سود من شد دیگ چون از داداشمم بیشتر دوسشون دارم ب قدری قربون صدقشون میرم ک نگو
خوشبحالتتتمن که نه با عمو نه با دایی حتی بچه هاشونم ارتباط خاصی ندارمبرادرم که ندارماز همه اینا بدتر ...
اخی عزیزم🥲اکثرا مث خودتن منم چون همسنای خودمم باهاشون ارتباط دارم و صمیمی ام وگرنه اگمتاهل بودن هرکدوم برگ ی درخت بودن
عشق هم هرچی نداشته باشی بهتره بخدا😭😂از طرف ی زخم خورده میگم
منم خودم یه زخم بزرگ با عنوان*عشق یکطرفه*دارمزخمی که ترمیم نمیشه...
هعی عزیزم درکت میکنم منم هیمنطور ....