2777
2789

اول اینکه به سایتها و اینستا توجهی نکن زیادی دوراز واقعیته

دوم به ژنتیک و توانایی خود بچه بستگی داره

سوم تلوزیون و موبایل روی مغز بچه ها اثر داره و باعث دیر زبان باز کردنشون میشه، چون صرفا شنونده هستن و نباید پاسخ بدن، عادت میکنن

چهارم اگر معنی حرفهات را میفهمه، دستور تا حدودی اجرا میکنه، و با اشاره یا برخی کلمات حتی نامفهوم منظور می رسونه

فرزندت مشکلی نداره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

دخترمن نزدیک به ۲۰ ماهشه یه چند روزی هست که تکلم اش خیلی بهتر شده، میگه بابایی، مامایی، داداش ، آجی، آب بده، پاشو، آخیش ،آره، به لطف مدرسه رفتن خواهر برادرش تا ۳ هم میشماره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقایسه نکن بچه های مردم که بزرگ شدن میگن بچه ما تو گهواره بود حرف میزد فلانی ده ماهه بود حرف میزد 

اراجیف مردم باور نکن 

اون حضرت عیسی بود تو گهواره حرف میزد که معجزه خدا محسوب میشه 

بچه دو سالگی به بعد کم کم هم راه میفته هم کلامش بهتر میشه

اتفاقا بچه ۶ماهه دیگه فرز و شیطون میشهباید ببرن دکتر تا مشخص بشه شاید واقعا مشکل شنوایی یا چیز دیگه ...

نمیدونم هیچی نیمگه اغومغوم نشنیدم بکنه هیچی نمیگه زیر دوتاچشمش یه خط چروک بزرگ داره 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نپرسیدم میترسم ازمن بدش بیاداخه منواون باهم ازدواج کردیم۶سال پیش اون دومین بچشو داره الان ولی من بچه ...

انشاءالله شماهم بزودی دامنت سبز میشه عزیزم

ولی ممکنه که مشکلی داشته باشه 

احتمالا خودشون میدونن ولی به کسی نمیگن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نمیدونم هیچی نیمگه اغومغوم نشنیدم بکنه هیچی نمیگه زیر دوتاچشمش یه خط چروک بزرگ داره

عجیبه 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
انشاءالله شماهم بزودی دامنت سبز میشه عزیزمولی ممکنه که مشکلی داشته باشه احتمالا خودشون میدونن ولی به ...

الهی بحق علی واولادش من خراب فکر کرده باشم و یانفهمیده باشم خیلی ناراحت میشم بچهاناقص میبینم غصه میخورم لعنت ب دل من ممنونم ازدعای خیرت 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عجیبه

اره تودرس میگی حتماخودشم میدونه وای تاعیدمشخص میشه دیگه 

به صدا باید عکس العمل نشون بده، اسباب بازی تکون بدن با چشم دنبالش کنه، سعی کنه بغلته، دستاش را برای گرفتن وسیله و اسباب بازی بیاره بالا، از خودش صدا دربیاره یا جیغ بزنه، یا ذوق کنه و... 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
الهی بحق علی واولادش من خراب فکر کرده باشم و یانفهمیده باشم خیلی ناراحت میشم بچهاناقص میبینم غصه میخ ...

دور از جونت عزیزم طبیعیه برای آدم سوال پیش میاد

انشاءالله چیزی نباشه خیلی سخت و دردناکه داشتن و حتی دیدن بچه مشکلدار