2777
2789
عنوان

گروه مدرسه دخترم شورشو دراوردن اینو بگم لفت بدم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 66 پست
خدایی این چه وضعشه انقد مسعولیت میندازن رو دوش مادرها ؛ پس معلما چکارن ما اینجوری نبودیم ؛ جدبدا چند ...

بعد یسری میان میگن تیکه به معلم انداختی و منو مقصر میدونن من واقعا قصدم تیکه نبود شوخی کردم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

گروه مدرسه هست

نه گروه شوخی و خنده

حق با اون ها هستش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش دبستانین عزیز

گروه حرف و صحبت والدین از گروه تکالیف کلاسی باید جدا باشه،کاری ک ما ۳ ساله داریم انجام میدیم و معلم هم تو گروه صحبتهای والدین نیست

چه معنی میده وسط تکالیف مادرا بیان ب درد دل کردن!؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

رفتارتون اصلا درست نبوده 

یکم با شخصیت تر رفتار کنید که اینجوری نشه

اگر شوخی بود که اصلا نیاز نبود برید پی وی معذرت خواهی کنید وقتی اینکارو کردید یعنی خودتون هم میدونستید احتمال ناراحتی وجود داره 

جدا از اینا واقعا زشته وقتی معلم داره تکلیف میگه هی برید مثل بچه ها گله و شکایت کنید که چرا زیاده 

کار اون معلم که گروه رو قفل کرده هم درست بوده گروهی که مخصوص تکلیف دادنه جای صحبت والدین نیست 

برای صحبت ی گروه جدا بزنید

الانم شما از گروه خارج بشی برای کسی اهمیتی نداره فقط خودت رو کوچیک میکنی 

منم یه پسر کلاس سومی دارم ولی تو گروه مدرسه باز بود راست میگید این حرفا پیش میاد واقعا سخته منم بچه نوزاد دارم سخته هم درس وهم بچه داری وغذا و....... واین پرینتها کاش ازقبل هزینه بگیره کلی برای این کاربردها وبشون بدن تا انجام بدن.شما هم میبینی حساسن این شوخی ها تو گروه نگو مثلا اونا فکر میکنن تیکه میندازید.

ما دخترم کلاس اوله کتاب کار داده چون مثه شما خودمون باید مینوشتیم مدرسه دولتی هم هست یه پیش دبستانی و انقده ادا 

بنظرم چن نفر ب مدیر گلایه کنید و کتاب کار بخرید

والبته ب دخترمنم نشانه هارو گفتع بودن پیش دبستانی والان میفهمم ک کاش نمیگفتم چون اشتباه زیاد میگن وکلاس اول ب مشکل میخورن مثلا حتی خوندنشون و بخش کردن

پسر منم پارسال پیش بود همه این تکالیف و داشتن حتی کنفرانس اینا برگزار میکردن اموزش نماز و اینام داشتن دیگه باید باید واسه بچه ها وقت بزاری دیگه 

پیام شمام احساس میکنم خوب نبود باز جو گروهتونو نمی دونم 

دختر من میره پیش اصلا این چیزا نیست چهارشنبه دو صفحه کاربرگ کوچولو میاره حل میکنه میبره اکثر تمرین ها وکاردستی هم مدرسع انجام میشه 

جو گروه رو نمیدونم ولی لزومی نداره هرچی گفتن جواب بدید یا تایید و رد کنید فقط تکالیف رو ببین برای دخترت انجام بده

کاربرگ آخر هفته رو که خودشون پرینت میگیرن میدن

اصلا مدرسه پسر من هیچ چیزی رو نمیگن خودتون پرینت بگیرید

آخر هفته هم پیک آدینه دارن

یه کتاب قدم به قدم تا با سواد شدن که کتاب کاره و خودشون پرینت گرفتن و سیمی کردن

یه کاربرگ دارن که تعداد صفحاتش زیاده و هر ماه میدن بهشون

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
منم یه پسر کلاس سومی دارم ولی تو گروه مدرسه باز بود راست میگید این حرفا پیش میاد واقعا سخته منم بچه ...

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

گروه مدرسه هستنه گروه شوخی و خندهحق با اون ها هستش

عزیزم شوخی نکردن 

محترمانه و بازبان شوخی اعتراض کردن ب زیادی تکالیف 

حالا اگه جدی هم میگفتن تکالیف چرا زیاد هست میومدن میگفتن چرا گفتی😐

اسی حساس نباش عزیزم گروه معمولا مدیر تحت نظر داره وحتی گروه واتساپ هم معلم ها میترسن از مدیر فقط شاد میگن گروه باید باشه بعدم شما حساسی گل من نگاه کن پیاما اضافی باید داده نشه ک بشه پیامای دیگه رو پیدا کرد در ضمن خانم معلم ک از شما بوس گل میکی فرستاد