2777
2789
عنوان

دفع ریزش مو با قرص ویتامین دی معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان پس تجربه نداری...هیرویت تاحالامصرف کردی؟

نه مصرف نکردم تا حالا

ببین اینکه میگی تاثیر نداره بستگی به علت ریزشت داره،اگه بخاطر کمبود ویتامین باشه اثر داره،اگه ریزش هورمونی و ارثی اینا باشه فایده نداره

نه مصرف نکردم تا حالاببین اینکه میگی تاثیر نداره بستگی به علت ریزشت داره،اگه بخاطر کمبود ویتامین باش ...

ن ارثی نیست مامان وخواهرم موهاشون‌پره خودمم پربودن منتهابخاطریه سری مشکلات عصبی چندسال پیش ریختن وازونموقع درنیومدمخصوصافرق سرم وجلوی موهام 

نه مصرف نکردم تا حالاببین اینکه میگی تاثیر نداره بستگی به علت ریزشت داره،اگه بخاطر کمبود ویتامین باش ...

کلاازونوقت ک ریزش داشتم درنیومده هربارمیریزه جاش مودرنمیاد😔فقط روزبروزکچل ترمیشم وحسرت موهای بقیه رومیخورم

کلاازونوقت ک ریزش داشتم درنیومده هربارمیریزه جاش مودرنمیاد😔فقط روزبروزکچل ترمیشم وحسرت موهای بقیه ر ...

واسه من رویش مجدد هم داره ولی ریزشش هم زیاده،دلیل ریزش موهای من رژیم هست

بعد از رژیم و کم کردن وزن شروع به ریزش کرد،قبلش اوکی بود

واسه من رویش مجدد هم داره ولی ریزشش هم زیاده،دلیل ریزش موهای من رژیم هستبعد از رژیم و کم کردن وزن شر ...

الهی عزیزم انشالله ک نتیجه بگیری...من عکسای چندسال قبلمومیبینم همینجورخالی بوده مویی بم اضاف نشده الان بدترازاونموقعم شده این ینی مویی درنیومده‌...