2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12455 بازدید | 269 پست
خب نمیرفتیمیدونی تاشوهر اجازه نده وراضی نباشه جایزنیس هیچ جابری حتی خونه پدرمادر

عزیزم همه را میدونم و‌شوهرمم در جریان بود ممانعتی بابت رفتنم نداره اما بعد میگم چرا با فلان خانم چت کردی میگه میخواست نری خونه بابات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه را میدونم و‌شوهرمم در جریان بود ممانعتی بابت رفتنم نداره اما بعد میگم چرا با فلان خانم چت ...

هبچ ربطی نداره تو حالا بشین تو خونه تکون مخور ببین چت کردنتش را قطع میکنه؟ چند سالشه شوهرت؟؟

الهییی خودت بیشتر بهش سر بزن، اصلا خود پدرها راحت نیستن با دوماد اونم دومادب که قیافه بگیره خودت بی ...

بله عزیزم زنگش میزنم اما دلم براش سوخت صبح زود زنگ زده  حالما بپرسه گفت بیام ببرمت دکتر و .... فکر کرده واقعا مریضم 💔💔😢😢

بابام تنهاس امشب میخواست بیاد خونم میدونستم بیاد شوهرم محلش نمیذاره کوچیک میشه به دروغ گفتم بابا سرم ...

خب چرا فامیلا و خانواده ی اون میان خونت تو سگ محلشون نمبکنی؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
از وقتی مادرم مرد شوهرم حتی یکی از مراسماتش نیومد تو تاپیکام هست پدرشم تشویقش میکرد مادرم در اثر سر ...

😐😐😐زن نیستی اگه تلافی نکنی

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چ ...

وا این که بدتر شد خب می اومد بهتر بود که.

دخترت گریه کنه محلش نده یا بهش یاد بده گریه کنه که باهات بیاد .

عزیزم چرا جدانمیشی؟؟ دست دخترتون بگیر برید با پدرت زندگی کنید فوقش شوهرت سه سال نتونه طلاقت نده .هم خودتو نجات بده هم دخترتو

بابام تنهاس امشب میخواست بیاد خونم میدونستم بیاد شوهرم محلش نمیذاره کوچیک میشه به دروغ گفتم بابا سرم ...

خیلی دلم گرفت برات هم برای پدرت

شوهرت حتما از خانواده بی اصالتی هست وگرنه آدم اصالت دار اینطور رفتارنمیکنه 

احتمالش رو هم میدم پدرشوهرت هم زمانی همین برخورد با خانواده زنش داشته چون دیدم میگم

از وقتی مادرم مرد شوهرم حتی یکی از مراسماتش نیومد تو تاپیکام هست پدرشم تشویقش میکرد مادرم در اثر سر ...

پس حدسم درست بوده  پدرش اینطوریه که اینم اینطوری برخورد می‌کنه

الحق که راست میگن میوه دور از درخت نمیفته

دست یه عوضی افتادم خیلنت میکنه بعدم میگه میخواستی فلان شب نری دخترم ده سالشه نمیزاره ببرمش اونم همس ...

حالم از شوهرت بهم خورد. یه کمی شبیه بابای من بود. اونم همیشه بابابزرگمو اذیت میکرد و مامانم غصه میخورد...شوهرت آخرو عاقبت خوبی نداره، مطمئن باش.

ازش جدا شو، دختر بالای ۹ سال خودش انتخاب میکنه با مادر باشه یا پدر....فقط جونتو بردار و در رو.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)