2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10021 بازدید | 255 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست یه عوضی افتادم خیلنت میکنه بعدم میگه میخواستی فلان شب نری دخترم ده سالشه نمیزاره ببرمش اونم همس ...

عجب شمریههه

اسی شاید ناراحت شی ولی دعا میکنم تصادف کنه هم دیه ب تو برسه هم زمین گیر شه برا ی لیوان آب محتاج تو بشه 

چقد پست 

وای وای 

نمیتونی مهریه بگیری؟

نمیتونی گولش بزنی ی چی ب نامت بزنه؟

دست یه عوضی افتادم خیلنت میکنه بعدم میگه میخواستی فلان شب نری دخترم ده سالشه نمیزاره ببرمش اونم همس ...

بزار هر گوهی میخاد بخوره توهم سلیطه باش خانوادشو دیدی محل نزار اصلا ادم حسابشوک نکن

واقعا بیشعورن اخه مریضی چه ربطی به بد بودن ادم داره

به خدا اینقدر شرکوفت زد هر روز اشک منا در میاورد اولین شب قبر پدرم وسط مراسمش رفت گفتم چرا. فتی همه ازم سوال می‌کردند شوهرت کو‌ اونشب تا میتونست منا زد 

اینقدر زد که خدا میدونه 

از بس سرکوفتم زد ماه بعدش پدرش سرطان گرفت اما زنده موند،هدا میدونه سر فوت مادرم همین پدرش چه خونی به دلم کرد  

حال روحیتون مطمئن باش روزای خوب میاد نزدیکه یه خوشی از ته دل ❤

چی بگم بخدا ک درمونده ام خیلی 

برام دعا کن💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
خدا بهترین پناه و مونسه ضرر نمیکنی از با خدا بودن جبران میکنه همه دل شکستگی ها و زخم ها رو

نمیدونم حکمتش چیه

پیر شدم 

دونه دونه موهام داره سفید میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
عجب شمریهههاسی شاید ناراحت شی ولی دعا میکنم تصادف کنه هم دیه ب تو برسه هم زمین گیر شه برا ی لیوان آب ...

تو رو خدا دعا کنید بمیره طلاقمم نمیده میگه باید مثل مادرت با زجر بمیری مادرم سرطان معده گرفت تشنه و گشنه مرد 

تو رو خدا دعا کنید بمیره طلاقمم نمیده میگه باید مثل مادرت با زجر بمیری مادرم سرطان معده گرفت تشنه و ...

بگو ب کوری چشم توووو میمونم و مردن توی بی شرف و میبینم 

بابا ی سمی چیزی بریز تو غذاش بمیره