2777
2789
عنوان

کتاب خونا

68 بازدید | 15 پست

چهار اثر اسکاول شین،اولاشم ولی واقعا مشتاقم ببینم تا اخر چی گفته،خیلی تعریفشو شنیده بودم،به خوبی تعریفایی که ازش شده هست؟

کتاب بیشعوری خیلی اسمشو می‌شنیدم ولی یه کتاب ۵۰ ۵۰ بود

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید

دقیقا دست گذاشتی رو کتاب هایی که پشیزی ارزش خوندن ندارن😐

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید
دقیقا دست گذاشتی رو کتاب هایی که پشیزی ارزش خوندن ندارن😐

بیشعوری خوشم نیومد،ولی این بنظرم خوب باشه،شما خوندینش؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

4 اثر کتاب خیلی خوبی و بیشتر جنبه روان شناختی داره کتاب بیشعوری رو یهجا شنیدم که در مورد اعتیاد هست؟ ...

نه ولی اگه برمیگشتم عقب نمیگرفتم این کتاب رو

بیشتر ببینید
4 اثر کتاب خیلی خوبی و بیشتر جنبه روان شناختی داره کتاب بیشعوری رو یهجا شنیدم که در مورد اعتیاد هست؟ ...

اره منم خیلی صحبتشو شنیدم ۴ اثر رو

بیشتر ببینید
چرته نخون

از چه نظر بیشتر توضیح میدید؟

بیشتر ببینید
متاسفانه تبلیغات رسانه ای، اون چیزی رو که دوست دارند به خورد فکر مردم می دهند.

منظورتون این کتابه؟

بیشتر ببینید

من کتاب بیشتر جنبه ی روان شناسی بخونم 

مثلا کتاب عاشق خدت باش برای افزایش عزت نفسه 

کنترل خشم نویسنده جودی دایر 

کتابی برای سلامت روان شما نویسنده :سایمون رگو، سارا فادر، دکتر جاناتان ای آلپرت 

کتاب سومیه خوبه 

بر اساس روش درمانیCBTمیره جلو همون روش درمانی رایج روان شناسی تو ایران 

من کتاب بیشتر جنبه ی روان شناسی بخونم مثلا کتاب عاشق خدت باش برای افزایش عزت نفسه کنترل خشم نویسنده ...

مرسی از پیشنهادتون

بیشتر ببینید
بیشعوری خوشم نیومد،ولی این بنظرم خوب باشه،شما خوندینش؟

چهار پنج سال پیش یه مقدار از بیشعوری رو خونده بودم. مضخرف به تمام معنا

نه ولی جزوه کتاب های زرده

باور کن خیلی کتاب های خوب ومفید با محتوای عالی وجود داره

من به تازگی رمان هرچه بادا باد استیو تولتز رو خوندم پیشنهاد میکنم

پشت میز عدلیه هم ژانر طنزه اونم پیشنهاد میکنم من خیلی دوسش داشتم😃

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید
چهار پنج سال پیش یه مقدار از بیشعوری رو خونده بودم. مضخرف به تمام معنانه ولی جزوه کتاب های زردهباور ...

بیشعوری رو کامل خوندم،خوب نبود

از پیامتون شات میگیرم این کتابی که گفتید میگیرم 

بیشتر ببینید