2777
2789
عنوان

چرا بهم میگن عروسک

| مشاهده متن کامل بحث + 77228 بازدید | 1150 پست
@ازسارابپرس

شما چرا الکی سارا رو صدا میکنید مگه چی زدم. این اصلا یه سایت معتبره. من خیلی وقته مینویسم.میخواستن این یکماه تعلیقم میکردن. مگه من کسی مجبور کردم گفتم هرکس خواست بزنه. حلالت نمیکنم الکی سارا رو صدا زدی وقضاوت میکنی .برو اوب بخون درمورذ سایته بعد بیا اینجا حرف بزن. خودت میگی تعلیق میشی بعد میری سارا رو صدا میکنی واقعا چجور ادمی هستی. حلالت نمیکنم. واگذارتم کردم به این اذانی که داره میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا الکی سارا رو صدا میکنید مگه چی زدم. این اصلا یه سایت معتبره. من خیلی وقته مینویسم.میخواستن ا ...

حرف چرت نزن میگه کد نباید بدی تعلیقت میکنن چ ربطی داشت 

سارا هم تعلیق نمیکنه فقط خبر میده اینا رو نمیشه داد مگه نی نی یارو تگ کردم ؟؟؟ 

میخواستم بهت بگه ک نی نی یارا کاربریتو ازت میگیرن اگ کد بدی الکی نمیگم  ک باور کنی.

مگه چیکارت کردم اینجوری میگی ؟ 

ایشالله ک هرچی گفتی  نصیب خودتم نشه . انقد دلت سیاهه ک فرق سارا و  نی نی یارا رو درک نکردی .  انقد کم عقل و دلت سیاهه ک اینطوری  میگی .  بخاطر نفرین الکی ک کردی امیدوارم ب خودتم برنگرده ولی مطمعن باش خدا جواب اون دل سیاهتو میده

خوبی ب شما نیومده بدبخت من می خواستم کاربری چند سالتو از دست ندی 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

اسی الان متوجه شدم بقیه کاربرا حق داشتن میگفتن دنبال تعریف تمجیدی وقتی ی همچین نظر ساده ای ک چهره مصنوعی علتشه اینقدر عصبیتون کرده در ضمن توهین با تحلیل فرق داره چهره مصنوعی از کی تا حالا توهینه!!! کاملا جوابتون سنده که دقیقا شعور و تربیت خانوادگی تون در چ حده  ،کاملا صحیح می فرمایید در این مورد!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

حرف چرت نزن میگه کد نباید بدی تعلیقت میکنن چ ربطی داشت سارا هم تعلیق نمیکنه فقط خبر میده اینا رو نمی ...

من یکماه دارم اینجا تبلیغ میکنم چندنفر عضو شدن کسی مشکلی نداشته. بهم چیزی نگفتن چون برنامه معتبره. 

بعدم نفرین نکردم گفتم حلالت نمیکنم. بعدم سارا رو صدا زدی میخواد بگه کد نفرست که خودمم میدونم میخاد اینو بگه شما دیگه صدا نمیزدید . بازم ممنون .اگه چیزی هم گفتم ناراحت شدید ببخشید

چقدر تو سایت خوشگل با اعتماد به سقف ریخته پس این آمار عمل های زیبایی ...ماله کیاست؟!!@@@@@

مال منه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!