2777
2789
نه والا ۵۲هم لاغره

قدت چنده؟واسه من میشه ۴ کیلو خیلیه😅

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

گین اپ کلااااااا ضرره اصل و فیکم ندارهببین چندتا نشونه دارهیک روی درش برجسته نوشته معجون اصل بوعلیدو ...

عزیزم خودت چند کیلو چاق شدی بعد چند مدت

میدونی حتی گین اپ هم جواب نداد برام🥲

خدایا شکرت   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم اینجوریم واس همون میگم در کنار غذا یه چیز مقوی باشه بخورم ولی نمی‌دونم چی

بخدا فقط سمت قدص نروووو من گین آپ خوردم نززدیک بود بترکم😅😅😅سیب زمینی با سفیده تخم مرغ بخورین بهتره ‌‌‌

بعدشم الانرهمه میخان لاغر شن شما دنبال چاقی هستین من ۱۷۸قدمه وزنم ۶۸یه ده کیلوییی کم دارمم🤦‍♂️

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

وزنت خوبه یکم بری بالا عالیهمن جراحی بینی کاملا لاغرم کرد شدم ۴۲با این معجونه شدم ۵۰تازه قدم ۱۷۰ اصل ...

بازم بخر منم قدم ۱۶۰ولی با ۵۲کیلو بازم لاغرم

خدایا شکرت   
بخدا فقط سمت قدص نروووو من گین آپ خوردم نززدیک بود بترکم😅😅😅سیب زمینی با سفیده تخم مرغ بخورین بهتر ...

گین اپ هم خوردم اتفاقا ولی روزی یدونه واس همون دو کیلو چاق شدم فقط

خدایا شکرت   
تیکه خوریباشگاه بری عضله سازی کنیشیرخشک هم خیلیا جواب گرفتن ولی من هرکاری کردم عق زدم نتونستم بخورم

اره باشگاه رفتم خوب شدم ولی سرکارمم برمیگردم خسته و کوفته نمیتونم بررم🤦‍♂️هس خاهر شیرخشک خریدم زدم نت ک ببینم چی نوشته در موردش وارد نی نی سایت شدم 😅و چند ماهه اینجام 🤦‍♂️شیرخشک ک خوشمزس ک ولی جوانه گندم بوی مرده میده بخدا گندیدس یجوریه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...