2777
2789

به خودم بچه هام همسرم

من نمیخوام درگیر شم

اما دگ سکوت داره خفم می کنه

کلا ارتباطم رو قطع کردم

یه چند نفری موندن اونم دگ نمیخوام ببینمشون

من اصلا حرف نمیزنم

واقعا متاسفم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اجازه توهین میدی؟! 

اگر همیشه برات پیش میاد ایراد از رفتار خودت و همسرته، اول از همه از خودت گله کن

عیب یابی کن و بعد درستش کن رفتارات رو 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خودت اجازه میدی مطمین باش. با رفتارت

من کلا حرف نمیزنم

چه رفتاری

تو کارا کمک می کنم

بعدم آماده میشم بیام خونه

دیشب پدرشوهرم جلو فامیل گفت بچه های اینا دیونن شلوغه

بچه های دخترم آروم عاقل

چرا اجازه توهین میدی؟! اگر همیشه برات پیش میاد ایراد از رفتار خودت و همسرته، اول از همه از خودت گله ...

نه من نه همسرم حراف نیستیم

کلا تو جمع حرف نمی‌زنیم

بهم احترام میزاریم

خیلی زیاد

ما جایی برای توهین باز نداشتیم

ولی اصلا بقیه دهنشون فقط رو ما بازه

چرا اجازه توهین میدی؟! اگر همیشه برات پیش میاد ایراد از رفتار خودت و همسرته، اول از همه از خودت گله ...

سلام

من ی دوستی داشتم کات کردیم بعد اون کلی بهم فوش داد و تحقیرم کرد بنظرتون کاری درستی کردم جوابشو ندادم فقط محترمانه جوابشو دادم یا خیر؟🙃

دراخرم گفتم متأسفم درشأن خودم نمی‌بینم جواب بدم...

کی توهین کرده بهتون؟؟؟ مگه میشه همینجوری الکی و یهویی بیان بهتون توهین کنن؟؟؟؟

بالا نوشتم

این یه مورده

مورد انقد زیاده که دگ نمیخوام بهش فک کنم حتی

ببین چطوری بوده که با کل خانوادم قطع رابطم

نمیدونم من حساسم

یا بقیه واقعا حرف زشتی میزنن

همون دیشب مادرشوهرم وحشتناک ناراحت شد

همونجا میخواست پدرشوهرمو جر بده

دگ من چی می گفتم

بعد اومد نشست کلی از بچه های من تعریف کرد

و گفت بچه های خواهرشوهرم مریضه هیچی نمیخورن اصلا جون ندارن شلوغ کنن

نه من نه همسرم حراف نیستیمکلا تو جمع حرف نمی‌زنیمبهم احترام میزاریمخیلی زیادما جایی برای توهین باز ن ...

جا برای توهین بازه ک بهتون توهین میشه دیگه! 

ربطی ب حراف بودن و نبودن نداره... 

اولین باری که بهتون توهین شد و شما سکوت کردید، یا لبخند زدید، یا رفتار و برخوردتون بعدش طوری بود که انگار نه انگار، اونموقع مجوز توهین های بیشتر و بدتر رو صادر کردید... 

شما مدام میگید ما ادمهای حرافی نیستیم، احتمالا خیلی وقتا دربرابر خیلی چیزاهم سکوت میکنید، و لابد اینو ی مزیت اخلاقی هم میدونید، درحالیکه کاملا اشتباهه... سکوت‌هاتون بیجا بوده در برخی موارد، ک اونا ب توهیناشون مدام ادامه میدن. 

همونقدر ک حاضرجوابی بیش از حد خوب نیست، همش سکوت کردنم جایز نیست. 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلاممن ی دوستی داشتم کات کردیم بعد اون کلی بهم فوش داد و تحقیرم کرد بنظرتون کاری درستی کردم جوابشو ن ...

سلام 

از همون اول با ی بلاک خوشحالش میکردید. 

اصلا جواب لازم نبود بدید، یا جواب خیلی طولانی... 

همون جمله‌ی: درشان خودم نمیبینم.... رو فقط میگفتید و فوری هم بلاک

اینجور ادما ارزش جواب دادنم ندارن

عزیزم واقعیت اینه که آدمهای بسیاری از اطرافیانمون سمّی هستند و طبق گفته تراپیستهای روانشناس یا کتابهای رواتشناختی باید اونها رو از زندگی حذفشون کرد،اما خب انقدر گاهی لیستشون بلند بالا میشه که دیکه کم کم کسی باقی نمیمونه،یعنی بتدریج دایره دوستان و آشنایان کوچکتر میشه و دیگه خبری از مهمونی و دورهمی نیست،خودت ببین کدوم بهتره ؟مهمونی ها و سفر ها و رفت و آمد ها و کافه رفتنهای با جمع دوستان یا تنها موندن و کوچک کردن جمع خانواده!من خودم الان موندم با خانواده خودم(همسر و فرزندان و عروسم) حتی خواهر هامم تقریبا یکساله نرفتم خونشون اونا هم نیومدن 😁

Nop
عزیزم واقعیت اینه که آدمهای بسیاری از اطرافیانمون سمّی هستند و طبق گفته تراپیستهای روانشناس یا کتابه ...

سلام ممنون که وقت گذاشتید

منم دگ تنها شدم

خودم و همسرم ودخترام

انشاالله شاد و سلامت باشید

به نظرم آرامش مهمتره