2777
2789
عنوان

من و شوهرم بدبخت عالمیم

936 بازدید | 73 پست

بگید هر چی دلتون میخواد به من بگین من اصلا ناراحت نمیشم ذبکه از هیچی انقدم گریه کردم روزی هزار دفعه مردم و زنده شدم خسته شدم از اینکه هی میپرسن چرا بچه نمیاری مگه من خودم عقل ندارم مکه من آدم نیستم احساس ندارم من دلم نمیخاد به بچه تو بغلم باشه سرمو ببرم تو گودی گردنش بوش کنم مگه من دلم نمیخاد یکی صدام کنه مامان پس چرا هی میگن بچه نمیاری 

چرا هیچکس منو درک نمیکنه من و شوهرم همین الان دلمون ضعف کرده برای بغل کردن بچمون داریم میمیرم اینو توی که به راحتی بچه دار شدی نمی‌فهمی 

همسرم اسپرم ندارع و معلوم نیس تو نمونه برداری باشه یا نه 

ولی من زندگی برام تموم شده انقد گریه کردم که چشام ضعیف شده 

وقتی میبینم جاریم ازم کوچیکتره دو قلو آورده وقتی میبینم انقد بدبختم اره من حسودم یه حسود بدبخت که به بقیه مادرا حسودیم میشه یه حسود بدبختم که خدا منو لایق مادر شدن نمی‌بینه انقد. دارم عذاب میکشم و هر روز دارم به شوهرم امید میدم که مبادا غرورش از اینی که هست شکسته تر بشه در جواب این همه عشق میگه که من انقد دوست دارم نمیخام بمونی به پای من جدا شو ازم برو یه زندگی جدید شروع کن فکر می‌کنه شهر هرته من این زندگی رو با عشق ساختم که اینجوری بشه حالا بندازم برم چجوری دوباره زندگی بسازم مگه خاله خاله بازیه 

چرا پس خدا منو نمی‌بینه من بچه میخاممممممم بچه خودمو بچه ای که مثله خودم موهاش فر باشه مثله شوهرم چشماش سیاه باشه 😭😭😭😭😭 چطور قبول کنم جنین اهدایی رو 

تو رو خدا تویی که مادر شدی برای منم دعا کن 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند ساله بچه ندارید؟ 

منم همینم قشنگم انشاالله هر دومون مادر بشیم🥺

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

نذر حضرت عباس کن🥲میشه ها .ناامیدم نباش 

دایی زندایی من ۲۵ساله ازدواج کردن ،۴۳سالشه زنداییم 

بعد اینهمه ساللللللل امسال حامله شد🙂🥲❤️

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

امیدوارم خدا بهت یه بچه سالم بده

ولی انقد رو بچه تمرکز نکنید رو خودتون و زندگی دونفرتون تمرکز کنید و برید سفر 

به این فک کنید مثلا یه نفر رو به این دنیای پر از بدبختی و سختی نیاوردید

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️