2777
2789

من سالن دارم درامدمم بالاست ولی ۸۰ درصد درامدم صرف قسط و وام و این چیزا میشه این اواخر چون خونه خریدم، با این حال یه مدته سرپرستی یه مرکز دیگه ای رو هم که در ارتباط با شغلمه رو قبول کردم که درامدم بیشتر شه بزنم به یه زخمی ، صبح از ۶ میزنم بیرون ۱۱ شب ۱۲ شب خونه م ، واقعا خسته شدم ، مجردم و تنهام زندگی میکنم باورتون نمیشه خیلی شبا حتی شام نمیخورم از خستگی حال اشپزی ندارم این اواخر همه چیم یه هم ریخته ،منی که ۵ میلیون هم اضافه بیاد طلا میخرم تو این دو سه روز ۱۲ میلیون خرج کردم اونم هیچ چیز خاصی نیست چیزای خرده ریز خریدم شده انقد، من از پس خیلی سختی ها براومدم ولی دیشب انقد ناراحت بودم ک گفتم خودکشی کنم راحت شم از این زندگی ، یعنی واسه پول دراوردن باید از وسط دو تا بشی ولی موقع خرید کردن مثل اب روان میره 

با درامدم چند سال پیش میتونستم لاکچری زندگی کنم اونوقت الان باید کلی دربیاری بدی واسه چیزایی ک مفت نمیارزن ، واسه چیزایی که کارکردشون اندازه ی پرایده باید اندازه ی بنز پول بدی

احساس ربات بودن دارم ، کل زندگیم شده کار 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خعییییی

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم بالای چندین پیام رضایت دارم اگه میخوای از حس عشقت بدونی درخواست بده و… تک نیت همراه با توضیح… احساسی امروز ویژسس

اگه شرایط مهاجرت داری برو. منم فوقش تا ۶ سال دیگه باشم.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور بیچاره بابا هامون

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

هعی چی بگم من‌بعضی وقتا گریم‌میگیره به حال جوونی که زهرمارمون کردن

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
اگه شرایط مهاجرت داری برو. منم فوقش تا ۶ سال دیگه باشم.

اتفاقا کارای مهاجرتم جور شده میرم ، اما همچنان درگیر قسط و ..

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اتفاقا کارای مهاجرتم جور شده میرم ، اما همچنان درگیر قسط و ..

خب عالی خوشبخت باشی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مهاجرت جدیدا حیلی سخت شده خیلی ایرانیها ب سختی راه میدن

من شرایطاشو خدا رو شکر دارم