2777
2789

یا مثلا قصد سو استفاده ازتون رو داشته باشه این درحالی که شما با تموم وجود دوستش دارید و به تنها چیزی که فکر می‌کنید اونه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

من یه پسری دوست دارم ولی اون....

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم سخته خیلی هم سخته 

ولی بیخیالش شو گلم

ارزش تو خیییلی بالاتر از این حرفاست

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اره 

الان دقیقا عاشق یکی ام که منو پس زد، تحقیر کرد، تو بدترین شرایط گذاشت و رفت و بااینکه ۷ ماه میگذره من هنوز انقدر احمق و خرم که دوسش دارم و نمیتونم به ادم دیگه ای فکر بکنم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بله تاپیک زدم 

دقیقا من با همه وجودم میخواستمش الانم همونقدر میخوامش ولی اون فقط میخواست ازم سوء استفاده کنه هیچ اهمیتی ام برام قائل نبود 

بازم الان خیلی دلتنگشم با اینکه میدونم براش مهم نیستم

همیشه تحقیرم میکرد مثلا پیام میدادم میدونستم دو ساعته داره تو تلگرام میچرخه ولی منو سین نمیکرد آخرم آبرومو برد 

هنوز بعد ۳ سال همونقدر میخوامش

اره الان دقیقا عاشق یکی ام که منو پس زد، تحقیر کرد، تو بدترین شرایط گذاشت و رفت و بااینکه ۷ ماه میگذ ...

منم

بله تاپیک زدم دقیقا من با همه وجودم میخواستمش الانم همونقدر میخوامش ولی اون فقط میخواست ازم سوء استف ...

اینم قصد سو استفاده ازم رو داره 

فقط میخواد باهام وقت بگذرونه 

قصد ازدواج نداره منم دختری نیستم بخوام تو دست پسرا بچرخم و دست به دست شم 

قبلا یکی بود.خودش اومد سمتم کلی اصرار و اینا تا قبول کردم آشناشیم بعد۲سال که من وابستش بودم جونمم براش درمیومد با بهونه های بچگونه رفت.تو عمرم فقط به یه نفر التماس کردم نره ،اونم همین بود

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین