2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدس میزدم اومدم بنویسم حتما ی چیزی دیدی که کامنتت رو دیدم مردا خودشون روح و روان زنو به اتیش میکشن ب ...

اره من جوری بهش اعتماد داشتم حتی گوشی شم دستم نمی گرفتم 

ولی می خوام دیگه نباشم

اره چهار سال پیش خیانت کرده بود

پس حق داری... اما یادت نره...  ادم رفتنی میره اگر هزار تا در قفل شده هم جلو ش باشه... امیدوارم منظورم بد برداشت نکنی....  میخوام بدونی فرشته آسمونم باشی کسی بی لیاقت باشه بی لیاقته....  پس خودت اذیت نکن....  من همسرت نمیشناسم و جسارتی بهشون ندارم ولی اگر استرس خیانت داری اخرش که چی؟!؟؟ نذار این فکر خیالات روحت بخوره...  

پس حق داری... اما یادت نره... ادم رفتنی میره اگر هزار تا در قفل شده هم جلو ش باشه... امیدوارم منظور ...

من خیلی خورد شدم به خاطر ظاهرم که می گفت به خودت نرسیدی رفتم خیانت کردم تند حرف زدی رفتم 

من خیلی خورد شدم به خاطر ظاهرم که می گفت به خودت نرسیدی رفتم خیانت کردم تند حرف زدی رفتم

ربطی نداره اینا همش بهونه اس...  کسی میشناسم مرده شبیه برد پیته اما خانومه به دلیل سرطان یه سینه اش از دست داده... این مرد عین پروانه دور زنش میگرده